Sanja Vejnović
 Ronald Goršić / CROPIX
prošla je agoniju

Teški dani su iza Sanje Vejnović: Nakon operacije, slavlje u obitelji

Nakon agonije koju je proljetos proživjela u bolnici zbog hitne operacije slijepog crijeva, poznata glumica iz "Čiste ljubavi" napokon uživa u mirnim danima i odmoru, okružena svojim najmilijima, a za Gloriju.hr otkrila da svoj 57. rođendan provodi u krugu obitelji na čarobnim Brijunima.

'Danas slavim u krugu obitelji na Brijunima, a na jesen kad se svi vrate s prijateljima veliki tulum!', ootkrila nam je popularna glumica Sanja Vejnović. Ovog ljeta glumica je drastično smanjila tempo i posvetila se oporavku nakon što je preživjela agoniju u bolnici zbog komplicirane operacije slijepog crijeva. Svoju agoniju nakon što je došla na kućnu njegu opisala je dugom statusu na svome Facebooku, svjesna da su joj liječnici spasili život.

'

Privatni album/Facebook
Sanja Vejnović na odmoru


U tom trenutku od neopisive boli (trudovi su ništa prema ovome), ja samo jedva čekam kad će me uspavati. Operacija je završena, vode me na odjel i svi me jako sućutno i s puno brige gledaju i pomažu. U neko doba popodne dolazi me obići i kirurg koji me je operirao. Prilazi mi, prima me za ruku i vrlo potreseno kaže kako sam došla u 12 i 5, a ne 5 do 12. Da mi je crvuljak perforirao, nastala je već gangrena u cijelom abdomenu, CRP JE BIO 570 (kad sam došla u bolnicu početni je bio 45) i da su mi spašavali život. I kako to da nisam došla ranije? Prošla sam još nekoliko kriza u bolnici, u jednim momentu je izgledalo da ću morati na još jednu operaciju, ali sam se hvala Bogu izvukla. Sad sam na kućnoj njezi, oporavljam se polako i veselim svakom novom danu, prestanku boli, suncu, i svemu što prije nisam doživljavala kao važno', napisala je. U to vrijeme ju je najviše pazio njezin bivši suprug Goran Mećava i cijela logistika divnih prijateljica koje su joj svaki dan donosile krepke juhe i dijetnu hranu koju je mogla jesti.

Spica / Zagreb 01.06.2018. / foto: Davor Matota / Sanja Vejnovic i Goran Mecava
Davor Matota

Na sreću, tamnim oblacima zbog zdravstvenih komplikacija od travnja nema ni traga, a Sanja je potpuni oporavak doživjela kupajući se i odmarajući se na Jadranu. Njezinoj ljepoti svojedobno su se divili i na poznatoj filmskoj web stranici IMDb kada je Sanja prije nekoliko godina proglašena jednom od najljepših glumica iznad 40 godine. Tako se našla u elitnom društvu renomirane holivudske A-liste. Posjetitelji IMDb-a su mogli glasati za Elizabeth Hurley, Naomi Watts, Nicole Kidman, Salmu Hayek, Jennifer Aniston, Sandru Bullock, Monicu Bellucci i druge. Sanja za održavanje vitke linije kombinira jogu, Tibetance (vježbe za pomlađivanje, vratnu kralježnicu i mršavljenje) i Qigong (vježbe disanja) što najviše ovisi o slobodnom vremenu, jedan ritual nikako ne propušta.

Privatni album
Sanja na godišnjem odmoru

'Za fizički izgled su prije svega zaduženi geni koje nasljeđuješ od roditelja. Poslije se treba potruditi dovesti u ravnotežu sve one elemente koji uvjetuju zdravo tijelo i, naravno, zdrav um u njemu. Ako si generalno zadovoljan sobom, ako posjeduje duševni mir, onda ćeš i zračiti ljepotom', istaknula je Sanja Vejnović jednom prilikom.

Privatni album/Facebook

Linker
16. travanj 2024 18:26