Dubravka i Tony Cetinski
 Vedran Peteh
OPORAVLJA SE U BOLNICI

Teški dani za Tonyja Cetinskog, supruga Dubravka hospitalizirana: 'Hvala Tony što si mi spasio život'

Tony Cetinski posljednjih je dana prolazio kroz najteže razdoblje. Njegovoj supruzi Dubravki pozlilo je prije nekoliko dana u njihovom domu zbog čega je zadržana u KBC-u Rijeka, ali, kako je par napisao, sada je stabilno.

Uz fotografiju iz bolnice, na kojoj je jasno da je Dubravka Cetinski (35) hospitalizirana, naš glazbenik kratko se zahvalio svima koji su im bili podrška u svojim molitvama.

--> Tony Cetinski: 'Ništa bez Dubravke koja razumije moje mušice'

- Dubravka Cetinski je stabilno, naravno zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila - napisao je Tony kratko, ne otkrivajući što se točno dogodilo. Dubravki je prije pet dana pozlilo u njihovom domu u Istri u selu Radetići, a Jutarnji doznaje kako se, iako se pisalo da je riječ o moždanom udaru, Dubravka u bolnicu prijavila zbog gubitka svijesti te da je u pitanju bio manji hematom. Par se o točnoj dijagnozi još nije oglasio, čekaju da budu obavljene sve pretrage, a očekuje se da će supruga poznatog glazbenika napustiti bolnicu do sredine tjedna. Ipak, ona je već sada dala do znanja da se osjeća dobro.

- Hvala svim mojim anđelima čuvarima i medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju Samo ljubav, idući nastup je Tašmajdan 22.lipnja. Što nas ne ubije, to nas ojača. Hvala Tony Cetinski što si mi život spasio, sada smo 1:1 - napisala je kratko.

Linker
15. travanj 2024 01:02