4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
nova radost

Težak put do roditeljstva Cameron Diaz i Benjija Maddena: Doživjeli su nekoliko razočaranja, bilo im je teško i stresno

Pet godina od vjenčanja glumici Cameron Diaz i njezinom suprugu, glazbeniku Benjiju Maddenu se ispunila velika želja - nakon mnogo boli i patnje napokon im je u dom stigla djevojčica.

Cameron Diaz (47) i Benji Madden (40) van sebe su od sreće što im je u život ušla njihova kći koju su nazvali Raddix, koja im se napokon pridružila u njihovom domu.

Izvori bliski paru otkrili su da su oboje dugo priželjkivali prinovu te da su neizmjerno zahvalni što im se ta želja napokon ostvarila. Njihova djevojčica došla im je kao veliki blagoslov u obitelj uoči nove godine, nakon teškog puta koji je bio vrlo zahtjevan i trajao pet godina - otkako su se vjenčali.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* Camren Diaz and her hubby Benji Madden are seen heading to see
4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* Camren Diaz and her hubby Benji Madden are seen heading to see
4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Cameron i Benji su pokušavali dugo vremena proširiti obitelj. Tijekom tog puta doživjeli su nekoliko razočaranja i bilo im je teško i stresno, no kažu da je vrijedilo svake patnje. Osjećaju se blagoslovljeno", rekao je izvor za Us Weekly. Par je objavio da im je u obitelj stigla djevojčica tri dana nakon ulaska u 2020.

"Sretni smo, blagoslovljeni i zahvalni što počinjemo novo desetljeće viješću o rođenju naše kćeri Raddix Madden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu obitelj", napisali su nedavno.

"Nećemo objavljivati slike niti dijeliti više detalja osim činjenice da je stvarno slatka. Šaljemo vam ljubav i najbolje želje za novu godinu i sretno novo desetljeće...'' , rekli su ponosni roditelji.

10/11/2019 EXCLUSIVE: Cameron Diaz is Spotted Shopping at Whole Foods in Beverly Hills, California. The 47 year old actress wore a white t-shirt, denim jacket, baggy pants, sandals, and carried a white Goyard tote bag. 



**VIDEO AVAILABLE**, Image: 476266578, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Mediji su izvještavali o tome da slavni supružnici žele posvojiti dijete ili zatražiti pomoć surogat majke, a iako se par nije izjasnio nagađa se kako su kćer dobili uz pomoć surogat majke. Cameron i Benji zaručili su se 2014., a vjenčali se godinu dana kasnije u svom domu u Beverly Hillsu.

Linker
23. travanj 2024 06:57