Profimedia, Backgrid USA
Iskreno priznanje

Težak put glumice: 'Radila sam i školovala se kod kuće, nisam naučila ni čitati ni zbrajati kao druga djeca'

U intervju u kojem promovira svoju novu knjigu "The Life of Wannabe Mogul", glumica Bella Thorne otkrila je da nikada nije naučila čitati kao normalna djeca jer je patila od disleksije, zbog čega su je vršnjaci zadirkivali. Spasili su je - scenariji.

Glumica Bella Thorne (21) će u srpnju objaviti knjigu poezije "The Life of Wannabe Mogul" u kojoj je pokazala sve svoje borbe, odnose s drugim ljudima te razuzdan život kako bi njezini fanovi znali njezino pravo lice. Osim što je imala teško djetinjstvo i živjela sa samohranom majkom, Bella je patila od disleksije zbog čega su ju vršnjaci zadirkivali pa je nakon prvog razreda školovanje nastavila kod kuće i radila kao dječja glumica kako bi pomogla majci uzdržavati četvero djece.

U nedavnom intervjuu izjavila je kako je sama sebe naučila čitati i zbrajati te je koristila sve što joj je došlo pod ruku kako bi se motivirala. "Ne govorim o tome u ovoj knjizi, ali činjenica jest da nikada nisam naučila čitati kao druga djeca, već sam se tjerala da čitam scenarije pa čak i deklaracije na proizvodima", otkrila je.

New York, NY  - Bella Thorne is seen at SiriusXM Studios. Bella looks great in a Chanel butt up cardigan, Chanel denim, and kitten heels.

BACKGRID USA 14 JUNE 2019, Image: 447894109, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Osim toga, zbrajanje joj je također predstavljalo problem, a učila je prebrojavajući novac svog oca. Zbog toga je, kako je priznala, cijelog života opsjednuta novcem, pogotovo gotovinom. Osim pisanjem i glumom, Bella se bavi i pjevanjem te ima vlastitu izdavačku kuću 'Filthy Fangs', unatoč tome što su ljudi govorili da uopće nema sluha, što ju je potaknulo da još marljivije radi na sebi. "Potpisala sam i ugovor sa Sonyjem te mogu pjevati a capella", poručila je.

Glumica se nedavno našla na meti kritika poznate komičarke Whoopi Goldberg (63) jer je na Twitteru objavila svoje obnažene fotografije nakon što us joj hakeri prijetili da će iste objaviti. "Večeras mogu mirno spavaju znajući da sam vratila vlastitu moć. Ne možete kontrolirati moj život i nikada nećete. Evo fotografija s kojima mi je prijetio, drugim riječima, evo vam mojih sisa", napisala je uz fotografije.

Međutim, Goldberg je ovim potezom bila razočarana te ju je iskritizirala u talk showu "The View". "Ako ste poznate, ne zanima me koliko ste stare. Ne fotografirate se gole. Ako ovo ne znate u 2019., to je problem, žao mi je. Ne možete se iznenaditi kada vas netko hakira, pogotovo ako imate takve stvari na mobitelu", rekla je komičarka.

Bella joj je odgovorila putem Instagram Storyja i Twittera, vidno uzrujana i sa suzama u očima: "Sram te bilo, Whoopi. Kažeš da ako fotkam seksi fotku, ona zaslužuje procuriti u javnost? Ako odem na tulum i pijem i želim otići na plesni podij i plesati, onda zaslužujem biti silovana?", upitala ju je glumica i poručila joj da hitno mora promijeniti svoj stav jer njezin talk show prate i puno mlađe djevojke.

Linker
15. travanj 2024 15:17