Getty Images
Nije dobrodošla

Težak udarac Toma Cruisea bivšoj supruzi: Bizaran razlog zbog kojeg ne smije na vjenčanje svog djeteta

Na velikom danu poput vjenčanja želimo da su uz nas najvažnije osobe u našem životu, no čini se kako će sin Toma Cruisea sudbonosno da izreći bez prisustva majke Nicole Kidman.

Connor Cruise (24), sin poznatih glumaca Toma Cruisea (56) i Nicole Kidman (51) uskoro će stati pred oltar sa svojom djevojkom Silvijom Zanchi, no majka Nicole na vjenčanje nije dobrodošla. Naime, Tom je zabranio bivšoj ženi prisustvo na ovom vrlo važnom danu njihova sina, a Connor se nije htio buniti.

Poznato je da je Tom već dugo pripadnik Scijentološke crkve, a čini se da je sin otišao njegovim stopama. Kako navode neki izvori, Connor obožava oca i ne proturiječi mu, a njihova odanost scijentologiji je otišla toliko daleko da su buduću Connorovu ženu nazvali 'scijentološkom princezom'.

TAMPA, FL - APRIL 05:  Actor Tom Cruise (R) and his son Connor Cruise watch the Maryland Terrapins play against the Connecticut Huskies during the NCAA Women's Final Four Semifinal at Amalie Arena on April 5, 2015 in Tampa, Florida.  (Photo by Mike Carlson/Getty Images)
Getty Images

Scijentologija je razlog zbog kojeg Nicole neće biti na vjenčanju, jedan izvor naime tvrdi da ju Scijentološka crkva smatra supresivnom osobom, termin je to za ljude koje crkva želi kazniti i izolirati kao “duhovno toksične”. Ova odluka svakako nije iznenađujuća s obzirom na šuškanja o navodnim trzavicama između glumice i njezinog posvojenog sina i kćeri, Isabelle Jane Cruise (26).

SYDNEY - JUNE 01:  AUSTRALIAN ACTRESS NICOLE KIDMAN AND ACTOR HUSBAND TOM CRUISE OUT IN SYDNEY. (Photo by Patrick Riviere/Getty Images).
Getty Images

Nakon što se glumački par rastao 2001., Tom je zadržao skrbništvo nad djecom. Već su tada bila odgajana u duhu scijentologije koju Nicole krivi za raspad odnosa s bivšim suprugom. Tom Cruise većinu svojih žena uvukao je u tu zajednicu. Prva koja ga je napustila zbog toga bila je Nicole Kidman, koja nije željela živjeti po njihovim pravilima. Upravo porod u tišini bio je okidač da Nicole ode iz njegova života.

Scijentologija je bila razlog raspada i Tomovog drugog braka, s Katie Holmes s kojom ima djevojčicu Suri.

Linker
20. travanj 2024 07:52