Ekipa Vanninog teama
 Albina Grčić / Instagram
Borbe se nastavljaju

'The Voice' se proslavio i u svijetu! O jednom nastupu nitko ne prestaje pričati: 'Bitke su daleko iznad onih u drugim zemljama'

'The Voice' je ove godine donio nevjerojatne talente, a za njih se već čuje i u svijetu. Mnogi natjecatelji svojim talentom zaslužuju i svjetske pozornice, a evo nekih od najupečljativijih izdanja domaćeg 'Voicea'.

Nastavljaju se borbe timova u 'The Voiceu', pripreme za emisiju u punom su jeku, a preostali kandidati kreću u borbu za pobjedu. Mnogi zaljubljenici u emisiju složit će se da je HRT napravio vjerojatno najbolje izdanje showa dosad, a najveća vrijednost svakako su pomno odabrani talentirani kandidati. Iznimna uvježbanost, vokalne sposobnosti i talent bili su očiti i u recentnom izdanju showa, kada su kandidati razvalili nastupe u 'borbama' sa svojim kolegama iz timova.

Neki su odradili toliko sjajan posao da se za njih čulo i u svijetu. No, tako je to. Dobar glas daleko se čuje. Uoči nove borbe kandidata izdvojili smo nekoliko nastupa koji će se dugo pamtiti. Među njima, možda se krije i novi pobjednik ili pobjednica showa...

Darija Ramljak i Kristian Marolt

Pjevačica iz Međugorja oduševljava anđeoskim glasom i jakom prisutnošću na sceni. No, nije zaostajao ni njezin kolega iz tima Vanna, Kristian se izvanredno nosio s Darijom i otpjevao uz nju hit 'Odjednom ti' Massima Savića i grupe Meritas. Ramljak je prošla dalje u natjecanje i slovi za jednu od favoritkinja.

Karla Ana Sabljak i Jakob Grubišak

Iznimno talentirani mladić iz Zagreba oduševljava iz tjedna u tjedan. Ni ovog puta nije zaostajao pa je singl 'Islands In The Stream' s Karlom Anom izveo izvrsno. Glasovi su se lijepo stopili, a ekipa iz Ivanovog tima ostavila nam izvedbu za pamćenje. Dečak je za nastavak natjecanja odabrao Jakoba, koji je također među onima kojima se predviđa pobjeda.

Petra Perišić i Vinko Ćemeraš

I Gobac je ponudio sjajnu izvedbu svog tima - hit 'Stay' izveli su Petra Perišić i Vinko Ćemeras. Maestralni Vinko pjeva s lakoćom, no potpuno predano pa ga je pravi gušt slušati i gledati na sceni. 'S Vinkom u duelu bi i Rihanna ispala', kaže komentar na YouTubeu o njihovoj izvedbi, a govori dovoljno i o kvaliteti Vinkove izvedbe. Treba reći, Petra se s njim nosila suvereno i samouvjereno.

Bruna Levar i Adriana Vidović

'Sisters Are Doin' It For Themselves' izvele su jako lijepo Bruna Levar i Adriana Vidović. Talentirane djevojke priuštile su gledateljima pravi užitak, a njihov mentor Massimo nije se libio pokazati sreću i zadovoljstvo zbog njihove usklađenosti i moćne izvedbe. Dalje je u natjecanje išla Adriana i definitivno je jedna od favoritkinja.

Filip Rudan i Albina Grčić

Šećer je uvijek na kraju, a tako je i ovog puta. Predstavnici Vanninog tima ponudili su nastup kojeg se ne bi sramila nijedna svjetska koncertna dvorana. Albina Grčić i Filip Rudan u duetu su izveli singl 'Lovely' Billie Eilish i Khalida. Trenutno su drugi na hrvatskom trendingu, ljudi diljem svijeta ostavljaju u komentarima na YouTubeu svoje divljenje, a Filip i Albina jednostavno su senzacija.

Linker
17. travanj 2024 11:35