screenshot
REMAKE KULTNOG HORORA

Tilda Swinton i Dakota Johnson ponovno zajedno na filmu

Ovih je dana dogovoreno snimanje remakea kultnog talijanskog horora iz 1977. godine, "Suspiria", redatelja Darija Argenta, a za glavne uloge odabrane su Tilda Swinton, Dakota Johnson i Chloë Grace Moretz.

Kada jednom odaberete dobar tim ljudi, nema ga smisla mijenjati. To se očito dogodilo s filmom "A Bigger Splash" iz 2015. godine u kojem su glavne uloge ostvarile Tilda Swinton i Dakota Johnson pod redateljskom palicom kontroverznog talijanskog redatelja Luce Guadagnina. Ovaj je filmski trojac ponovno odabran za suradnju na novom filmu - ovog puta ' baletnom' hororu "Suspiria".

Radnja ovog kultnog horora vrti se oko mlade plesačice Suzy (Jessica Harper) koja se pridružuje novoj baletnoj akademiji, ali ubrzo upoznaje izopačenu atmosferu koja tamo vlada. Sada je kompanija Amazon Studios novu publiku spremna podsjetiti na tu mračnu atmosferu. Spomenutoj glumačkoj ekipi pridružit će se mlada Chloë Grace Moretz koja će najvjerojatnije utjeloviti plesačicu Suzy te Mia Goth koju smo gledali u drugom dijelu filma „Nimfomanka“ Larsa Von Triera. Iako još uvijek nisu objavljeni svi detalji glumačke postave, a niti datum izlaska, remake ovog film iščekuje se s mnogo znatiželje.

Za sve one koji nisu gledali ovaj vizualno kolorističan i impresivan film, u nastavku je trailer za lakše stjecanje prvih dojmova.

Linker
20. travanj 2024 12:33