Instagram
OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA

Tko bi joj dao 50? 'Najseksi baka Instagrama' dobila prestižnu modnu nagradu

Njezin Instagram profil prati više od pola milijuna ljudi s kojima svakodnevno dijeli svoje elegantne modne kombinacije. Majka je 31-godišnje kćeri i baka dvije unuke, a sada je odnijela titulu najbolje modne blogerice na svijetu - i to u 51. godini života.

Pogled na fotografije Žakline Berrido Pisano (50) neće vam otkriti koliko joj je godina - iako je zagazila u pedesete godine, ova Srbijanka s talijanskom adresom izgleda puno mlađe nego što to zaista je.

U sklopu Filmskog festivala u Cannesu održana je dodjela nagrada World Bloger Awards, na kojem je ova baka, koja je prozvana i 'najseksi bakom Instagrama' odnijela nagradu za najbolju modnu blogericu na svijetu.

CANNES, FRANCE - MAY 24: Jonathan Cheban and Zaklina Berrido Pisano attend the Inaugural 'World Bloggers Awards' during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 24, 2019 in Cannes, France. The 'World Bloggers Awards' is the world’s first ever awarding ceremony for the best bloggers across 22 nominations. It unites and celebrates influencers and opinion leaders from around the world in various fields, taking their social input to the higher level. (Photo by John Phillips/Getty Images for World Bloggers Awards)
Getty Images for World Bloggers

"Beskrajno hvala vama, moji divni Instagram prijatelji, vi ste moje božanske duše. Vi ste moja inspiracija. Vaše poruke, vaša podrška i ljubav su moja motivacija i smisao, da nastavim i budem još bolja u svemu što radim", dio je njezine objave na Instagramu uz fotografije s crvenog tepiha i same dodjele nagrada.

Rođena u Beogradu, Žakline veći dio života živi u Italiji, a o njoj su pisali i strani mediji poput britanskog Daily Maila. Uz kćer koja joj je podarila unučice, Žakline je imala i sina koji je u 23. godini poginuo u automobilskoj nesreći u Beogradu. Prilikom razgovora s talijanskim medijima, otkrila je kako se posvetila unukama i da je obitelj njezin smisao života. Na pitanje smeta li joj što je nazivaju bakom, kazala je kako to ponosno nosi, što ističe i u svojim objavama.

Za svoj mladolik izgled blogerica ima nekoliko tajni. "Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morske plodove, meso i povrće. Od svoje 10. godine bar 45 minuta dnevno vježbam, neophodno je redovno vježbati i zdravo se hraniti. I ne zaboraviti njegovati i svoju dušu", otkrila je u razgovoru 2018. godine.

"U svakom razdoblju života smo lijepe na drugačiji način. Na kraju krajeva, ljudsko tijelo je samo skladište duše", zaključila je dobitnica modne nagrade.

Linker
23. travanj 2024 17:23