Brad Pitt fotografiran na Glastonburyu 23. lipnja
 Profimedia, Uppa entertainment
LJUBAVNI TROKUT

Tko je ljepotica koja je osvojila Brada Pitta?

Holivudska glumačka zvijezda nakon razvoda od Angeline Joilie u rujnu 2016. godine nije se previše izjašnjavala o svom ljubavnom životu. Nije trebalo dugo vremena da mediji to učine umjesto njega, a uz glumačku kolegicu, pripisuje mu se i veza s australskim supermodelom

Nakon što je glumica Sienna Miller u travnju ove godine odbacila špekulacije o navodnoj tajnoj romansi s Bradom Pittom, medijska nagađanja o njihovom odnosu ponovno su se zahuktala nakon proteklog vikenda na kojemu su se Sienna i Brad zajedno pojavili na Glastonbury glazbenom festivalu. Glumci su se na VIP partyju pridružili svjetskoj glazbenoj i glumačkoj eliti koja se proteklih dana slila u Veliku Britaniju kako bi popratila kultni festival.

Sienna Miller wearing Cartier jewelry arrives to the Cartier Los Angeles Party to launch the Panthere de Cartier Watch Collection, held at Milk Studios in Los Angeles, California, Friday, May 5, 2017., Image: 331465460, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Kako pišu svjetski mediji, dvojac je većinu vremena provodio zajedno u vrlo prisnom druženju, pa se tako spominju i detalji poput držanja za ruke i intimnih zagrljaja zbog kojih su djelovali poput ljubavnog para.

Kad nisu bili sami, zabavljali su se u društvu zajedničkih prijatelja među kojima su se isticali glumac Bradley Cooper, ali i frontman Oasisa Noel Gallagher.

When you get your photo with Brad Pitt photobombed by Bradley Cooper!

A post shared by Chris Simmons (@iamchrissimmons) on

Neki su mediji pokušavali dobiti izjave glasnogovornika potencijalnog novog holivudskog para, no, bezuspješno. I Bradovi i Siennini agenti odbili su komentirati insinuacije.

Kad govorimo o ljubavnom životu lijepe 35-godišnje Britanke, većina se prisjeća njezine veze s kolegom glumcem Judeom Lawom. Nakon njega, Sienna je kratko hodala i s Danielom Craigom, a kad ju se počelo povezivati s Pittom, izjavila je “kako je to potpuno predvidljivo s obzirom na to da njegova produkcijska kuća stoji iza njezinog posljednjeg filma “The Lost City of Z”, nakon čije su se losanđeleške premijere Brad i Sienna navodno družili na privatnoj romantičnoj večeri.

Da bi priča o njihovoj navodnoj vezi bila zanimljivija, u međuvremenu su se pojavila nagađanja i o trećoj osobi, i to ni više ni manje nego Elle MacPherson, koja je navodno u posljednje vrijeme također, tijekom svojih posjeta Hollywoodu, često viđena u Pittovom društvu.

Picture Shows: Elle Macpherson

October 28, 2016

Supermodel Elle Macpherson launches her new lingerie brand 'Elle Macpherson Body' at the Brown Thomas Department Store in Dublin, Ireland.
The natural beauty looked stylish in a pleated white dress and black ankle boots.


WORLDWIDE RIGHTS - NO IRELAND, Image: 304141440, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK

Sudeći prema neimenovanim izvorima koje svjetski mediji prenose, Brad i 53-godišnji australski supermodel družili su se ne samo u lokalnim restoranima, nego i u jednom noćnom klubu gdje se “Brad zaljubljeno smijao na sve što je ona govorila, dok ga je spontano i (pre)srdačno dodirivala”.

MacPherson i Pitt upoznali su se još davne 1999. na snimanju popularnih “Prijatelja”. U to vrijeme, Brad je bio oženjen Jennifer Aniston koja je također glumila u spomenutoj seriji.

Glasine o navodnoj vezi holivudskog glumca i australske ljepotice pojavile su se samo nekoliko tjedana nakon Ellinog razvoda od milijunaša Jeffreyja Soffera s kojim ima dvojicu sinova, 19-godišnjeg Flynna i 14-godišnjeg Aureliusa.

Jesu li natpisi o njezinoj novoj ljubavi sa slavnim glumcem istinite, ili se on pak odlučio za mlađu britansku kolegicu Siennu Miller, ostaje nepoznanica, no moramo priznati da mu ukusa u ženama ne nedostaje.

Linker
24. travanj 2024 08:47