Darko Tomas
Imamo komičarku showa!

Tko je plesačica iz showa 'Ples sa zvijezdama' koja je napravila pomutnju s Domagojem Vidom?

Profesionalnu plesačicu Paulu Jeričević jedna je šala povezala s hrvatskim reprezentativcem Domagojem Vidom koji joj je rado poslao i odgovor...

Zagrepčanka Paula Jeričević (25) zapalila je plesni podij u prvoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' uz Ivana Šarića kojem je mentorica, ali kako se čini i opaka konkurencija u stand upu. Državna prvakinja u plesu sve je nasmijala jednim videom koji je napravio pravu pomutnju.

Na svom Instagramu je tijekom prošlog ljeta objavila video u kojem glumi hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu, a njega je video dobro nasmijao pa je snimio odgovor gdje je oslovljava sa 'sestro blizanko'.

'Nismo ništa u rodu. To je samo dobra zezancija. Sve je krenulo dok je trajalo Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Svi su se šalili da mu jako sličim pa sam napravila video gdje to i dokazujem', rekla nam je Paula koju osim plesnog znanja krasi i odličan smisao za humor. I u showu je pokazala da je britka na jeziku. Na pitanje nasmijava li je Ivan Šarić tijekom treninga, rekla je u šali: 'Ne baš...', na što je Ivan htio napustiti studio. Elokventna plesačica objavila je i nekoliko komentara za svog plesnog partnera koji su pratitelje nasmijali do suza. Tako je uz jednu fotografiju napisala: 'Čak ni kad me nosi nismo jednako visoki'...

Zagreb, 050319.
Ulica Rudolfa Kolaka 12.Nova TV predstavila nove kandidate showa Ples sa zvijezdama.
Na fotografiji: Ivan Saric i Paula Jericevic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Mi.

Objavu dijeli Paula Jericevic (@paula_jericevic)

Paula se profesionalno bavi plesom već 18 godina, a studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima, a u slobodno vrijeme s lakoćom nasmijava sve oko sebe.

Linker
06. travanj 2024 00:13