Instagram/Getty Images
Moderne obitelji u Hollywoodu

To se ne viđa često: Kad bivši i sadašnji 'kliknu'

Glumice Lisa Bonet, Gwyneth Paltrow i Kaley Cuoco ne samo da su prvakinje u održavanju dobrih odnosa s bivšim partnerima već su u taj krug prijateljstva uključile i sadašnje muževe pa su neki od njih zajedno otputovali i na medeni mjesec.

Svi parovi koji su se razveli znaju koliko truda treba uložiti da bi se održao odnos u kojem se bivši partneri poštuju i uvažavaju. Najčešći razlog za to su djeca, no mnogima pomisao da bivši i sadašnji suprug postanu bliski prijatelji i dalje zvuči poput znanstvene fantastike. Baš kao i riječi američkog pjevača Lennyja Kravitza (55), koji je u nedavnom intervjuu progovorio o bliskosti s glumcem Jasonom Momoom (39), sadašnjim suprugom glumice Lise Bonet (51).

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 24: (L-R) Lisa Bonet and Jason Momoa attend the 91st Annual Academy Awards at Hollywood and Highland on February 24, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Prije udaje za glumca Jasona Momou Lisa Bonet bila je šest godina s glazbenikom Lennyjem Kravitzom s kojim ima kćer Zoë

- Volim njezina muža, on mi je poput brata. Naš odnos je sada prekrasan, ali trebalo je raditi na tome. Kad provedete s nekim mnogo godina u braku, razlaz može biti vrlo težak. No Lisa i ja smo si dali vremena i uspjeli ponovno postati najbolji prijatelji. Jasona sam upoznao kad su njih dvoje prohodali i uistinu je odličan tip. Voli moju kćer, ja volim njihovu djecu i mi smo jedna velika obitelj - rekao je Kravitz, koji s bivšom suprugom ima kći Zoë (30). U braku su bili šest godina, a razveli su se 1993. zbog "nepremostivih razlika". Njih je očito premostio Momoa, zvijezda filma "Aquaman", koji s Lisom ima sina NakouWolfa (10) i kćer Lolu (12). Par se vjenčao 2017. nakon maratonske veze od 12 godina, a da je vođa ratničkog naroda Dothrakija Khal Drogo iz “Igre prijestolja” zapravo dobroćudni div mekog srca dokazao je i zajedničkom fotografijom s Lennyjem Kravitzom na Instagramu, na kojoj se pohvalio Lennyjevim darom, prstenom u obliku lubanje.

Da je ljubav obostrana vidjelo se i na nedavnom vjenčanju Zoë Kravitz u pariškoj vili njezina oca. Naravno, među uzvanicima je bio i Jason Momoa, koji je veliki dio večeri proveo u ugodnom razgovoru s domaćinom.

Stepenicu dalje u stvaranju moderne obitelji otišla je holivudska glumica Gwyneth Paltrow (46). Iako većina mladenaca medeni mjesec želi provesti nasamo s voljenom osobom, ona je početkom ove godine na Maldive povela novopečenog supruga, producenta Brada Falchuka (48), te bivšeg muža, pjevača grupe Coldplay, Chrisa Martina (42) i njegovu sada već bivšu djevojku, glumicu Dakotu Johnson (29).

- Oni su prijatelji - jednostavno je objasnila glumica, a to potvrđuje snimka na kojoj Chris i Brad zajedno doručkuju. Ništa neobično, jer Gwyneth i danas u svojoj vili ima spavaću sobu u kojoj odsjeda njezin bivši suprug kad dođe u posjet njihovoj kćeri Apple (14) i sinu Mosesu (12). S druge strane, glumica ima i neobičan recept za savršen brak: ona i suprug žive odvojeno, svatko u svojoj vili, a zajedno provode četiri dana u tjednu.

I glumica Kaley Cuoco (33), koja se proslavila ulogom Penny u serijalu “Teorija velikog praska”, gaji neobičnu bliskost s bivšim zaručnikom, kolegom Johnnyjem Galeckim (44). Toliku da ga je pozvala na prošlogodišnje vjenčanje s profesionalnim jahačem konja Karlom Cookom (28), a Galecki je s njega objavio fotografiju uz koju je napisao: “Ne mogu biti sretniji. Tako vas volim oboje”.

Inače, Kaley je s Johnnyjem hodala dvije godine, a upoznali su se 2007. na setu serijala “Teorija velikog praska”, u kojem su glumili bračni par.

- Kaley nije samo moja bivša cu­­ra, ona je dio mojeg života - džentlmenski je izjavio Johnny u jednom intervjuu. Šaljiva fotografija snimljena na setu, na kojoj njih dvojica zagrljeni sjede na sofi, pravi je dokaz da je bivši zaručnik “amenovao” njezinu vezu s Karlom Cookom i da je neke predrasude, uz mnogo truda, ipak mo­­guće prevladati.

Linker
16. travanj 2024 22:14