REUTERS
NA PREMIJERI

Tom Cruise pokazao pravo lice, ne želi govoriti o svojoj 11-godišnjoj kćeri

Na pitanje o svojoj kćeri Suri slavni glumac Tom Cruise odgovorio je vrlo kratko, a kako bi izbjegao pričanje o njoj – odmah je sve preusmjerio na sebe.

Američki glumac koji trenutačno promovira svoj novi film "Mumija" odlično se snašao i kratko odgovorio na pitanje misli li da njegova 11-godišnja kći ima glumačke gene baš poput njega i njezine majke Katie Holmes.

- Nikad ne znaš, nikad ne znaš – odgovorio je kratko Tom Cruise za The Sydney Herald i brzo okrenuo priču na sebe.

- Ja jednostavno volim snimati filmove. To radim cijeli svoj život. Trenutačno snimam "Nemoguću misiju". Došao sam iz Francuske kako bih danas mogao biti ovdje, radim na postprodukciji jednog filma koji izlazi ovog kolovoza i pripremam se za snimanje još dva filma. To je jednostavno ono čime se ja bavim - izjavio je slavni glumac na premijeri u Hollywoodu.

Actor Tom Cruise carries his daughter Suri into the Chelsea Piers sports facility in New York, July 17, 2012.   REUTERS/Andrew Burton (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) - RTR350X0
REUTERS
Tom Cruise i Suri 2012. godine

Njegova reakcija ne bi bila nimalo čudna jer svoj obiteljski život voli skrivati od medija da nije bilo prošlogodišnjih napisa kako vlastitu kćer nije vidio tri godine. Katie i Tom su se razveli 2012. godine, a posljednji put je vidio Suri, kako je lani javljao UsWeekly, kada su bili snimljeni u Disneyjevom parku na Floridi prije četiri godine. Na spekulacije bivši supružnici nisu željeli odgovoriti.

Linker
18. travanj 2024 09:52