Na premijeri filma "Mumija"
 Jackie Brown/Splash News
PRIPREMAO SE GODINU DANA

Toma Cruisea tvrdoglavost opasno koštala zdravlja; prekinuo sva snimanja

Američki glumac, zvijezda filmskog serijala "Nemoguća misija", ozlijedio se na snimanju novog nastavka popularnog filmskog hita zbog čega je snimanja odgođeno do daljnjeg.

Američki glumac, zvijezda filmskog serijala "Nemoguća misija", ozlijedio se na snimanju novog nastavka popularnog filmskog hita zbog čega je snimanja odgođeno do daljnjeg.

Poznato je da Tom Cruise sve akcijske scene snima sam, bez pomoći kaskadera, a njegova posvećenost glumi i ulozi sada ga je stajala zdravlja. 55-godišnji glumac snimao je novi nastavak filmskog serijala "Nemoguća misija" u Londonu kada je skačući sa skele na zgradu, nasreću osiguran užem, krivo doskočio i slomio gležanj. Nakon nezgode je potišteno odšepao sa seta, svjestan da će mu za oporavak i potpuni povrata u formu trebati tjedni. Iz producentske kuće Paramount Pictures potvrdili su da je snimanje filma zaustavljeno, ali će ipak doći u kina u srpnju iduće godine – baš kako je bilo i predviđeno.

Splash News
Zbog ozlijede Toma Cruisea je odgođeno snimanje na najmanje 6 tjedana

- Na snimanju posljednjeg nastavka filma "Nemoguća misija" Tom Cruise je slomio gležanj dok je snimao akcijsku scenu. Snimanje će biti zaustavljeno sve dok se on u potpunosti ne oporavi. Tom vam svima zahvaljuje na brizi i podršci i ne može dočekati iduću godinu kada ćete svi moći vidjeti što smo snimili – stoji u izjavi koju su objavili iz producentske kuće, ali nije poznato na koliko dugo je produkcija zaustavljena. Portal Variety piše da se radi o minimalno šest tjedana, ali oporavak bi mogao potrajati i do tri mjeseca.

Tom je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca koji ne žele zamjene kada su u pitanju akcijske scene, a koordinator za izvođenje akrobacija na setu, Wade Eastwood otkrio je kako to izgleda kada radite s osobom koja je uvjerena da može sve sama.

- Moj zadatak na setu je da osiguram da se vratolomije na setu izvode što sigurnije, ali on nije želio da set bude osiguran kako bi inače bio. Izjavio je da bi se osjećao presigurno, što bi uništilo njegovu izvedbu. Sve što vidite na filmu je stvarno, to je u potpunosti Tom - izjavio je Eastwood, a producent David Ellison nedavno je otkrio da će akcijske scene koje je Tom snimio za novi nastavak nadmašiti sve prethodne te da se holivudski glumac za ulogu pripremao godinu dana.

Splash News
Na snimanju "Nemoguće misije 6" u Londonu"

Linker
26. travanj 2024 07:35