Tončica Čeljuska / Facebook
Veselje na vrhuncu

Tončica Čeljuska postala baka: 'Ovo je najljepši poklon za Božić'

Dugogodišnja novinarka Hrt-a i urednica emisije U svom filmu,Tončica Čeljuska, sa samo pedeset godina postala je baka.

Ovaj će Božić zauvijek ostati u sjećanju Tončici Čeljuski - njezina starija kći Anuška (25) koja sa suprugom živi u Švicarskoj, rodila je kći Amelie. Ponosna baka odmah se pohvalila na društvenim mrežama:

"Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie , najljepši Božićni poklon koji sam ikada dobila", napisala je Tončica.

Tončica Čeljuska / Facebook

S drugom kćeri Tihanom, koju je Tončica rodila 1998. živi u Zagrebu. Obje kćeri ima iz 17-godišnjeg braka sa Zlatkom Čeljuskom od kojega se razvela nakon što je pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog prevare te je bio u bijegu u Njemačkoj gdje je 2012. i uhićen. Tončica se tada nakratko povukla iz javnog života, izjavila da je brak za nju završena priča te da je zbog dviju kćeri odlučila dalje krenuti sama.

Tončica Čeljuska / Facebook
Tončicine kćeri Anuška i Tihana

S povratkom na ekrane počela je živjeti punim plućima, davala šanse novim ljubavima, a sada je spoznala i ulogu bake zbog koje je njezin život dobio potpuno novi smisao.

Linker
16. travanj 2024 16:48