Tony Cetinski
 Nikša Stipaničev / Hanza Media
Glazbenik u nevjerici

Tony Cetinski ljut i revoltiran progovorio o onome što nas sve smeta na koncertima: 'Još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti'

Cetinski je prekaljeni profesionalac pa je ostao iznenađen kada je shvatio da dogovor s organizatorom koncerta neće biti realiziran onako kako je trebao.

Trideset godina velike karijere je iza njega, no neke stvari u svom poslu još uvijek teško prihvaća. Tony Cetinski poznat je kao prekaljeni profesionalac i smetaju ga organizatori koncerata koji ne poštuju dogovore uoči svirki. Dogodilo mu se to i s nastupom u Pazinu, gdje je publika ostavljena da na njegov koncert čeka do 00:30, iako je svirka bila najavljena za 21 sat. Tony se oglasio kako bi se ljudima ispričao, ali dao do znanja da to nije krivica njega i njegovih glazbenika.

Revoltiran je na Facebooku objavio status kojim je htio dati do znanja da to nije krivica izvođača koji na gaže dolaze na vrijeme. U karijeri je, napisao je kasnije, zakasnio samo jednom - i to pola sata, uz valjani razlog.

Sibenik, 190719.
Tony Cetinski odrzao prvi od dva koncerta na tvrdjavi Svetog Mihovila u sklopu turneje #samo ljubav
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / Hanza Media
Tony Cetinski

'Nikad neću shvatiti kada organizator nekog koncerta najavi koncert u 21 sat, a onda nastupamo tek u 00:30! 30 godina radim ovaj posao i još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti. Shvatite, vi koji se odlučujete organizirati koncerte - da niti izvođali kao ni publika nisu ovce za šišanje. Jednostavno nije fer ostaviti ljude u uvjerenju da smo trebalo početi u 21 sat, a nama izvođačima odrediti nastup u 00:30', napisao je Cetinski na svom Facebooku.

Sibenik, 190719.
Tony Cetinski odrzao prvi od dva koncerta na tvrdjavi Svetog Mihovila u sklopu turneje #samo ljubav
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / Hanza Media
Tony Cetinski

'Onda ispada da smo mi zakasnili na koncert puna tri i pol sata, a to nije istina. Tada nitko ne krivi organizatora nego izvođača, shvatite to. I onda se kasnije čude kad im niti novac više ne može pomoći da išta suvislo uspiju organizirati. Umorna mi duša od takvih samoprozvanih organizatora. Ispričavam se, ali i divim svojoj publici koja nije zaslužila da čeka na naš nastup toliko dugo, no strljivo je dočekala kao i mi da napokon zapjevano zajedno i po ne znam koji put uspijemo ispraviti tuđe pogreške i profesionalizam', zaključio je Tony.

Linker
17. travanj 2024 23:09