Neja Markičević; Duje Klarić; Marko Miščević / Hanza Media
PRLJAVO RUBLJE U MEDIJIMA

Tony i Ivana, Severina i Milan - koje su se još ljubavi iz bajke pretvorile u noćnu moru

Prošlog su tjedna Tony Cetinski i Ivana Nobilo svoje privatne razmirice odlučili rješavati preko medija i time su se pridružili listi bivših supružnika koji su se nakon velike ljubavi odlučili svađati javno

Tony Cetinski i Ivana Nobilo

Razveli su se 2012., nakon pet godina braka i više od deset godina ljubavi, a sve su odradili u svoja četiri zida, bez nepotrebnog povlačenja po novinama. Ipak, nakon što se našao na neslavnoj listi poreznih dužnika, pjevač Tony Cetinski svoju je bivšu suprugu Ivanu Nobilo okrivio za financijske probleme, a ona mu nije ostala dužna.

- Dozvolio sam si biti najgluplja skupina građana. Bio sam jamac za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Danas to otplaćujem, dug Poreznoj je 320 tisuća kuna, a ne onaj iznos koji su mediji naveli. Osim što sam se kao jamac bivšoj jedva nekako izvukao iz ruku banke prodavši stan i tako otkupivši taj dug, još isplaćujem dio poreza koji ona kao vlasnica stana tada nije platila, pa kad je došlo do podjele prava i obveza, pola tog duga je pripalo meni i to još uvijek isplaćujem – izjavio je glazbenik za Tportal, a uskoro nakon njegovih riječi oglasila se i Ivana.

- Tony je bio sudužnik, a ne jamac za dva stana koja smo kupili prije rastave. Podijelili smo stanove i kredit, ali sam ja kao glavni dužnik platila porez za oba stana, a ne on. Povrat polovine iznosa tražila sam sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama, a zadnju treba platiti u prosincu. Da spada u najgluplju skupinu građana, znala sam i prije, ali navodi krivi razlog svoje gluposti - izjavila je Ivana koja se od rovinjskog glazbenika razvela prije šest godine. O razlozima koji su stajali iza njihovog razvoda 2012., nakon pet godina braka i više od deset godina veze, nikada nisu govorili i uspjeli su to riješiti više manje daleko od medija. Ipak, prvu javnu svađu odradili su prije tri godine zbog alimentacije za njihovu kćer Piu (9) nakon što je Ivana podnijela kaznenu prijavu protiv pjevača zbog neispunjavanja obaveza uzdržavanja.

Zagreb, 290507.
Muzej Mimara.
Rodjendan casopiosa Story, party.
Ivana Nobilo i Toni Cetinski.
Foto: Neja Markicevic / Cropix
Neja Markičević / Hanza Media
Tony Cetinski i Ivana Nobilo 2007. godine

- Mogu samo kazati da pokušavam ispraviti sva dugovanja za koja nisam ni znao da postoje, a nastala su nakon njenih poslovnih pothvata. Što se alimentacije tiče, nju naravno plaćam - izjavio je tada Cetinski, ali Ivana ga je opovrgnula.

- Činjenica je da Tony svoj dug prema djetetu podmiruje neredovito i da višemjesečno dugovanje cijelo vrijeme postoji. Šteta je što Tonyjeva ljudska veličina ne prati veličinu njegova pjevačkog talenta – komentirala je tada, a na navode da bi Tony mogao tražiti test očinstva izjavila je "kada bi to bila istina, to bi bilo monstruozno".

Severina Kojić i Milan Popović

Bila je to ljubav na prvi pogled, ali nije dugo potrajala. Upoznali su se krajem 2010., godinu kasnije već su bili zaručeni, a u veljači 2012. su postali roditelji Aleksandra. Samo pola godine kasnije krenuli su problemi u raju, ali su svoju ljubav održali sve do lipnja 2013. godine. Od tada je svađanje i prepucavanje preko medija već postalo uobičajeno za Severinu Kojić i Milana Popovića koji se duže povlače po sudu jer se ne mogu dogovoriti oko skrbništva no što su bili u vezi. Njihov sin Aleksandar (6) moći će bez problema pratiti cijelu svađu s obzirom na količinu detalja koja je postala javno dostupna te na učestale istupe svojeg oca koji je često negativno govorio o Severini, dok je splitska pjevačica "potegnula" čak do emisije RTL Direkt gdje je ispričala sve s čime se do sada morala suočiti.

Split, 210712.
Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.
Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.
Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.
Na fotografiji: Severina, Milan Popovic, Josko Berket. 
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klarić / Hanza Media
Severina i Milan u Splitu 2012. godine

- Želim biti s djetetom kad je ona zbog obaveza spriječena, a ona to odbija - govorio je ogorčeni kralj bakra novinarima, a čak je pisao i tadašnjem hrvatskom premijeru i nizu institucija ogorčen zbog Aleksandrovih fotografija na društvenim mrežama.

- Moj sin živi u tzv. reality showu, u kojem ga nepoznati ljudi svakodnevno prate i komentiraju, često na najvulgarniji i zastrašujući način. Moj Aleksandar više nema privatnosti, on postaje onaj jadni mali od Severine i onog Popovića... - izjavio je tada Milan, a Severina je lani, nakon privremene mjere kojom je on dobio pravo da češće viđa sina, potegnula do emisije RTL Direkt i voditelju Zoranu Šprajcu ispričala da njezin bivši zaručnik nije pokazivao interes za dijete sve do njegovih 18 mjeseci jer je smatrao kako muškarac nije potreban u prvoj godini djetetova života te ga optužila da joj u potpunosti želi oduzeti skrbništvo. I dok se ona medijima većinom obraća preko svojeg menadžera Tomislava Petrovića, Milan njezin svaki potez i aferu, osobito ove s hakiranim golim fotografijama, direktno komentira novinarima, a prije par dana je potvrdio da je podnio još jednu prijavu protiv Severine Socijalnom centru u Zagrebu i to zbog obiteljskog nasilja.

milan popovic i severina vuckovic u njegovom avionu
02012011
Let Milanovim privatnim avionom 2011. godine

- Severina me u elektroničkoj poruci nazvala glupanom, psihopatom, govnarom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom i kriminalcem. Izluđen sam već od njezinog verbalnog nasilja - izjavio je Milan i dao naslutiti kako pitanje skrbništva oko djeteta koje ima već šest godina neće tako skoro biti riješeno.

Anđa Marić i Primož Dolničar

Par se upoznao 2000. na modnoj reviji, nakon tri mjeseca su se zaručili, Anđa Marić je zbog njega preselila u Ljubljanu, a tri godine kasnije su se vjenčali te 2004. dobili sina Gašpera (14). Da joj u braku ne cvatu samo ruže dala je naslutiti krajem 2009., a svoj razvod je objavila u kolumni u ožujku 2010. godine. Pjevačica i spisateljica se od supruga Primoža Dolničara razvela se nakon što je saznala da ju je posljednje dvije godine braka varao te da čeka dijete s njezinom prijateljicom. Nakon tog šoka, još je godinama prolazila kroz dramu jer je njezin bivši želio skrbništvo, a o svemu je često pisala u svojim kolumnama, što je njega posebno zasmetalo.

Ivan Posavec / Hanza Media

Anđa je tako govorila kako joj je bivši suprug predložio da žive u troje te da joj je kao dokaz svoje nevjere pokazao snimku seksa s njezinom prijateljicom, što je on kasnije demantirao. Iako su prošli kroz višegodišnje natezanje po sudovima, gdje je Primož nju optužio i da ne brine dovoljno dobro o njihovom sinu, nakon što je sudski skrbništvo dodijeljeno Anđi, par je ponovno pronašao zajednički jezik i sada svojeg sina Gašpera zajedno odgajaju.

Zagreb, 160317.
Masarykova ulica.
Otvorenje novog Dieselovog ducana u Masarykovoj ulici. Otvorenju su prisustvovale poznate osobe iz javnog zivota.
Na fotografiji: Andja Maric.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Foto: Marko Todorov / CROPIX / CROPIX

Vlatka Pokos i Josip Radeljak

Čak su četiri godine proveli u vezi prije nego su se vjenčali u siječnju 2006. godine, ali brak nije potrajao. Bivša voditeljica Vlatka Pokos našla se u centru medijske pozornosti 2007. godine zbog žestoke bračne svađe s poduzetnikom Josipom Radeljakom nakon koje ju je on otjerao iz stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a ona ga je prijavila policiji za obiteljsko nasilje. Vlatka je tada ostala bez svojih osobnih stvari i izjavila kako se nada da njezin suprug uživa u svilenim haljinama i cipelama s visokim potpeticama. Prepucavanje se nastavilo kroz medije: Josip Radeljak je gostovao u emisiji Otvoreno gdje je bacio svoj vjenčani prsten, a kasnije je Vlatku optužio za nevjeru i prostituciju.

zagreb 030206
premijera baleta trnoruzica , hnk , vlatka pokos josip radeljak  
foto marko miscevic
-ziv-
-kul-
Marko Miščević / Hanza Media

- Ovdje se ne radi samo o prijevari. Vlatka je prijateljicama pisala o svojim "radnim pobjedama" Obarala je rekorde u "svom poslu". Imam poruku u kojoj se hvali da je u tri dana spavala 20 puta s nekim F., vjerojatno muškarcem iz Fendija - izjavio je svojedobno Dikan i pokrenuo priču o Vlatkinoj rastrošnosti te je optužio da je znala biti nasilna prema njegovoj kćeri Lani. Svađa se ponovno vratila u fokus kada je lani donesena presuda prema kojoj Vlatka mora Leu Radeljaku vratiti novac koji je trošila dok je bila u braku s njegovim ocem i to u iznosu od 306 tisuća kuna te kamate i sudske troškove.

Vlatka je tada odluku nazvala apsurdnom te ponovila kako joj njezine osobne stvari nikada nisu vraćene te da ju je obitelj Radeljak uništila.

Linker
20. travanj 2024 08:57