Profimedia, Mega Agency
Obitelji je srce slomljeno

Tragični gubitak mladog glumca: Disneyjeva zvijezda preminula sa samo 20 godina

Glumački svijet izgubio je još jednu mladu nadu. Glumac Cameron Boyce, najpoznatiji po ulozi u Disneyjevoj seriji "Jessie", preminuo je u 20. godini u snu.

Američki glumac Cameron Boyce, koji je glumio u nekoliko Disneyjevih serija, iznenada je preminuo u 20. godini, a njegova obitelj rekla je da je umro u snu od posljedica napadaja.

"Teška srca vas obavještavamo da smo u subotu ujutro izgubili Camerona. Preminuo je u snu od posljedica napadaja koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio. Svijet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata", rekao je glasnogovornik obitelji Boyce.

Cameron Boyce
ARDYs: A Radio Disney Music Celebration, Arrivals, CBS Studio Center, Los Angeles, USA - 16 Jun 2019, Image: 448421341, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

Boyce je svoju glumačku karijeru započeo već s devet godina, kada se pojavio u horor filmu "Zrcala", a dvije godine kasnije glumio je uz Adama Sandlera u filmu "Odrasli". No, njegova najzapaženija uloga bila je u televizijskoj seriji "Jessie" na Disneyjevom kanalu, koja je trajala četiri sezone. Samo dan prije smrti, Boyce je na Instagramu objavio crno-bijeli autoportret, fotografiran za jedan intervju.

Iako voli glumiti, rekao je tada, u svom životu uvijek se morao nositi i s tamnom stranom glume. "Da nisam morao izlaziti iz kuće, ne bih. To je trajalo otprilike godinu dana. Bio je to loš način nošenja s teretom slave, ali vrlo je strašan osjećaj kada te svi gledaju cijelo vrijeme", rekao je. Ulogu je ostvario i u televizijskom filmu "Potomci" koji je 2015. i 2017. bio najgledaniji film na kablovskoj televiziji u SAD-u.

Linker
25. travanj 2024 02:33