facebook
Radosni dani tek dolaze

Trbuščić se već jako vidi: Franka i Vedran objavili najsretniju vijest

Mjesec dana nakon prve godišnjice braka stigla je nova radosna vijest kod nogometaša Vedrana Ćorluke i pjevačice Franke Batelić - čekaju prvo dijete, dječaka!

Mjesec dana nakon prve godišnjice braka stigla je nova radosna vijest kod nogometaša Vedrana Ćorluke i pjevačice Franke Batelić - čekaju prvo dijete, dječaka!

"Sve dok sanjaš, sto ću puta disati tiše... ja ću smiriti vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!", napisala je Franka Batelić (27) na svojim društvenim mrežama, a javio se odmah i Vedran. "2020 će biti vrlo posebna godina. Naša mala obitelj dobit će pojačanje", napisao je.

"Sretni su, Franka se osjeća dobro, nastavlja s dogovorenim koncertima, a i snimila je pjesmu za jesen i spot", rekao nam je njezin menadžer Siniša Bevanda.





"Bit će to predivna beba. Kakva 'kombinejšn'! Pravi mix ljepote! P.S. ne znam na koga bih više voljela da sliči", napisala je jedna od pratiteljica, a izvori bliski paru tvrde da Franka nosi dječaka.

Izabel Kovačić, Tihana Lazović, Ivana Vida, Lana Klingor Mihić, Ivana Mišerić, Marko Tolja, Sementa Rajhard, Anita Dujić, Šime Vrsaljko, Sonja Kovač, Dean Lovren, Monika Kravić, Marijana Batinić, Jelena Veljača, Mirna Maras i brojni drugi poslali su im razdragane čestitke.

Par se vjenčao krajem srpnja 2018. u njezinoj rodnoj Istri. Nakon obreda u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete u Balama, slavlje se nastavilo u glamuroznoj atmosferi na luksuznom imanju Meneghetti, gdje su njihovu ljubav slavili obitelj i brojni prijatelji poput kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića i Ivana Perišića.

Linker
25. travanj 2024 23:44