Instagram
čestitke stižu

Treća trudnoća poznate Hrvatice u samo dvije i pol godine: 'Bit će teško, ali u životu treba i riskirati'

Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž je unutar godinu i mjesec dana rodila dvoje djece, a sada, nešto više od godinu i pol nakon druge bebe, očekuje i treću!

Bivša misica i danas fotografkinja Rajna Raguž (34) na društvenim se mrežama pohvalila trbuščićem, treći put od 2016. godine kad je bila trudna s prvim djetetom, kćerkicom Gretom. Greta je imala tek nekoliko mjeseci kad je na putu već bilo drugo dijete fotografkinje i njezina supruga, ekonomista Tomislava Čuljka tako da je razlika među njihovom djecom tek godinu dana! Treće dijete je na putu godinu i pol nakon što im se rodio sinčić Ivan i u ovoj obitelji doista ne nedostaje veselja i slavlja.

'Presretni smo, naravno! Trudnoću smo planirali, ali to ne znači da nas nimalo ne brine kako ćemo s troje male djece. No, mislim da u životu ponekad treba i riskirati, snaći ćemo se!', rekla nam je Rajna koja završava poslove u Zagrebu te se veseli odmoru koji obitelj planira provesti u Istri.

Otkrila nam je da je trudna tri mjeseca te da trudnoća protječe uredno. 'Osjećam se izvrsno, kao i u prve dvije trudnoće. Meni su uvijek najteži porod i prvi tjedni nakon što rodim, no spremna sam na to i ovaj put. Zapravo, u ovoj sam trudnoći najopuštenija, nadam se ne i previše', rekla je kroz široki osmijeh. Njezina Greta koja ima dvije i pol godine veseli se bebi iako joj još 'ništa nije jasno', a jednoipolgodišnji Ivan nije ni svjestan što ih čeka. 'On je još mali, mislim da će biti ljubomorniji od Grete, još je dosta vezan za mene', priznala nam je Rajna prepuna optimizma da će, kad dođe i treća beba, ubrzo 'sve sjesti na svoje mjesto'.

Linker
09. travanj 2024 16:18