Getty Images
u 51. godini

Treće dijete 'Gospodina Robota': Glumac i 19 godina mlađa supruga postali roditelji

Nakon pet godina braka, glumac poznat po ulozi u seriji Mr. Robot sa suprugom je dočekao njihovo prvo dijete!

Glumac i producent Christian Slater (50) i 19 godina mlađa supruga Brittany Lopez (31) postali su ponosni roditelji djevojčice. Ovo je njihovo prvo zajedničko dijete, a glumac je već otac 18-godišnje Eliane Sophie i 20-godišnjeg sina Jadena Christophera, koje je dobio u prvom braku s Ryan Haddon (48).

Christian i Brittany upoznali su se na Floridi, a vjenčali u tajnosti 2013. godine, nakon tri godine veze. "Bit će to malo, intimno vjenčanje u krugu obitelji", kazao je 2013. godine glumac, nakon što su na Novu godinu 2012. proslavili svoje zaruke s oko 200 uzvanika. Tada je kazao kako se već osjećao kao da su proslavili svoje vjenčanje.

Jednom prilikom opisao je trenutak kada je prvi puta zapazio svoju sadašnju suprugu te kako su se igrom slučaja upoznali.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07:  Brittany Lopez (L) and actor Christian Slater attend 19th Annual Post-Golden Globes Party hosted by Warner Bros. Pictures and InStyle at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

"Jednog jutra sam sjedio i jeo svoje zobene pahuljice, kada sam primijetio djevojku i stariju gospođu u šetnji. Djevojka je kleknula ispred gospođe pa sam pomislio da je riječ o lijepim lezbijskim zarukama i krenuo sam im čestitati, no tada sam saznao da je zapravo riječ o teti i rođakinji koja je pored nje kleknula kako bi joj bolje pokazala ljepotu mjesta na kojem se nalaze".

Prije četiri godine glumac poznat i po ulozi u filmu "Interview with the Vampir" progovori je o roditeljstvu i o tome koliko ga je to iskustvo promijenilo.

"Kada se osvrnem na svoj život, sretno sam oženjen i drago mi je što sa svojom djecom imam odlične odnose", kazao je 2015. godine i nadodao da mu je drago što im u životu ima priliku biti više od oca.

Linker
25. travanj 2024 09:11