Lana Klingor Mihic i kcerke Kiara, Mika i Marla
 Davor Matota
'VESELO MI SE PIŠE'

Trendi mama Lana Klingor Mihić u neodoljivim tenisicama za jurnjavu zagrebačkom špicom

Lana Klingor Mihić, 38-godišnja PR menadžerica, prava je žena, majka i kuharica. Posljednjih mjeseci potpuno se posvetila projektu 'sLANA KUHArica', a budući da je gospodarica svog vremena, uživa punim plućima osobito u obiteljskom životu.

'Ne pamtim kad sam zadnji put bila na špici, meni to nije previše napeto. Da je, onda bih živjela u centru grada, a ovako sam se preselila na selo. Zaista rijetko idem u grad. Ako i odem na špicu kao prije nekoliko dana, odem ciljano s djecom u šoping. A budući da najviše volim biti u trenirci i tenisicama i u tome provodim devedeset posto vremena, takva odem i u centar. Stvarno nastojim u svom životu biti autentična i nemam potrebu šetnjom na špici pokazivati nešto što imam ili nemam', priča nam Lana Klingor Mihić. I doista, u društvu svojih djevojčica Kiare (10), Mike (5) i Marle (4) sve je u gradu obavila 'brzopotezno'.

Spica / Zagreb 28.09.2018. / foto: Davor Matota / Lana Klingor Mihic i kcerke Kiara, Marla i Mika
Davor Matota
Lana Klingor Mihic i kcerke Kiara, Mika i Marla

Svestrana PR-ovka i food blogerica svojim je vatreno crvenim tenisicama brenda Geox ipak uspjela 'zapaliti' špicu i izazvati cijelu lavinu komentara. 'Tenisice je najprije dobila moja nećakinja, a meni su bile toliko kul da sam i sebi kupila iste. Sva sreća Kiara i ja smo jedan broj razlike, tako da će ih i ona uskoro nositi. Fora su, jer ih sami možete dizajnirati', kaže trendi mama Lana koja već sad zna da će s najmlađom djevojčicom imati najviše muke oko garderobe.

'Moje curke stvarno nisu opterećene robom i nisu jako zahtjeve. Možda jedino Marla koja je jako specifično dijete, od prvog dana zna što hoće i što ne želi. Ona jedina ima nekakve vizije kad se ujutro probudi, ona si sve mora sama izabrati, dok će Kiara i Mika sa svime biti zadovoljna. Sve u svemu, veselo mi se piše', smije se Lana.

Spica / Zagreb 28.09.2018. / foto: Davor Matota / Lana Klingor Mihic i kcerke Kiara, Marla i Mika
Davor Matota
Lana Klingor Mihic i kcerke Kiara, Marla i Mika

Bivša pjevačica uživa u obiteljskoj zajednici sa suprugom Antom Mihićem i djevojčicama koje izrastaju u prave ljepotice. Lana sa svojim prijateljima rado dijeli svoju kućnu atmosferu, a kod njih je jedno sigurno - nikada nije dosadno!

Linker
20. travanj 2024 13:59