Profimedia, INSTAR Images
Ozbiljni problemi sa zdravljem

Tri duga mjeseca u bolnici: Zvijezda 'Prijatelja' napokon je bolje

Glumac Matthew Perry, proslavljen ulogom Chandlera Binga u NBC-jevu sitcomu 'Prijatelji', bori se s ozbiljnim zdravstvenim problemima te je iz bolnice pušten nakon duga tri mjeseca.

Omiljeni glumac iz sitcoma 'Prijatelji', 49-godišnji Matthew Perry, prije nekoliko dana je iznenadio svijet objavivši na društvenim mrežama da je već tri mjeseca u bolnici. U kolovozu je glumčev glasnogovornik, naime, za magazin People samo rekao da je glumac podvrgnut operaciji zbog problema s probavnim sustavom, ili točnije, zbog gastrointestinalne perforacije. Riječ je o rupi u stijenci gastrointestinalnog trakta pa je postojala opasnost od infekcije. To zahtijeva operaciju, kojoj se glumac podvrgnuo, a 'koštalo' ga je tri mjeseca bolničkog kreveta.

Kako doznaje People, glumac je trenutačno stabilno i otpušten je kući.

Ovaj zdravstveni problem može nastati zbog neke fizičke traume, ali i neke druge bolesti. Izvjesno je da je tome pridonio i životni stil glumca. Poznat je, naime, po neurednom životu - godinama ranije liječio se od alkoholizma. 'Većinom se radilo o alkoholu, ali i opijatima. Mislim da sam bio prilično dobar u skrivanju svoje tajne. Strah me i pogledati fotografije na kojima se nalazim iz tog razdoblja. Bio sam bolestan čovjek, no više nisam to mogao skrivati. Nešto mi je kliknulo. Morate se usuditi zatražiti pomoć', rekao je Perry prije godinu i pol u velikom intervjuu na svoj 48. rođendan.

-New York, NY - 5/28/2017 - 
Matthew Perry and unidentified blonde woman out in Soho

-PICTURED: Matthew Perry
-, Image: 333918381, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Prod DB © Warner Bros TV / DR
FRIENDS (FRIENDS) se?rie TV 1994-2002 USA
avec Matthew Perry
portrait, Image: 173688907, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
U vrijeme rastuće slave 1994. godine

Linker
19. travanj 2024 03:26