Getty Images
obitelj na okupu

Tri generacije ljepote: Baka, mama i kćer Crawford bile su prizor u koji su svi gledali

Na humanitarnom događanju okupile su se žene obitelji Crawford - majka, kćer i unuka i zajedno se fotografirale kako bi zabilježile obiteljski trenutak.

Genetika zaista ide u korist ženama u obitelji Crawford. Supermodel Cindy Crawford žarila je i palila modnim pistama u 90-im godinama prošlog stoljeća, a danas je njezinu titulu preuzela 18-godišnja kćer Kaia Gerber, jedno od najtraženijih lica u modnoj industriji. Mama i kćer u nekoliko su navrata zajedno pozirale na crvenom tepihu, a ovoga puta im se pridružila i baka, odnosno Cindyna majka Jennifer Maki.

Obitelj se okupila na događaju koji je priredila organizacija Women's Guild Cedars-Sinai, koja skuplja novac za medicinska istraživanja, liječenje i novu medicinsku opremu. Cindy je izgubila brata dok joj je bilo tek 10 godina, koji je preminuo od leukemije, pa je za njih ovakav događaj nosio emotivnu težinu.

Prije odlaska na događaj, manekenka se s majkom spremala i uređivala, što je podijelila s pratiteljima na Instagramu. S viklerima u kosi i osmijehom na licu, obožavatelji su ostavljali samo pozitivne reakcije na fotografiju. Pencil suknja i bluza otvorenih ramena bili su njezin modni odabir, dok je majka odjenula zelenu midi haljinu, a Kaia romantičnu haljinu bijele boje s ukrasnim dugmićima. Cure su se uskladile po pitanju obuće pa su sve tri nosile crne sandale s remenčićima.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - NOVEMBER 06: (L-R) Kaia Gerber, Jennifer Maki and Cindy Crawford attend the Women's Guild Cedars-Sinai annual luncheon at the Regent Beverly Wilshire Hotel on November 06, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)
Getty Images

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - NOVEMBER 06: Cindy Crawford attends the Women's Guild Cedars-Sinai annual luncheon at the Regent Beverly Wilshire Hotel on November 06, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 07:12