Vjeko Bilota
Tata puca od ponosa

Tri ušminkane Joline kćeri svima su krale pozornost u splitskom izlasku

Šesti međunarodni sajam vjenčanja u Splitu imao je humanitarnu notu, a posebnu pažnju privukle su slatke kćerkice pjevača Joleta koje su s roditeljima posjetile ovo događanje.

Zabave na splitskom događanju u nedjelju navečer nije nedostajalo - čak se i chef Ivan Pažanin odazvao pozivu na humanitarnu modnu reviju i dokazao se u ulozi manekena za udrugu 'Anđeli' na 'Wedding day Split'. Uz njega reviju su nosili i Marina Fernandez, Dora Vukušić, Marija Boban te novinari HRT-a Regina Zubanović i Šime Kovačević i ostali poznati Splićani.

Vrhunac večeri i glavna atrakcija bile su Joline kćeri Iva (12), Ema (10) i Tia (7) koje su zapjevale uz pjevačicu Domenicu i sve oduševile svojim pjevačkim sposobnostima, a posebice ponosnog oca koji je sve pomno pratio iz prvog reda publike u društvu supruge Ane.

Vjeko Bilota

Vjeko Bilota

Djevojčice koje već sada suvereno vladaju glazbenom scenom često furaju iste modne outfite, a poznati otac će im uvijek držati stranu.

'Moje cure će imati podršku u svemu kad budu odlučivali što će raditi u životu. Htio sam biti glazbenik i moji roditelji su mi pomogli da to ostvarim. Tako ću ja i svojoj djeci dati savjet, iako u ova vremena ne znam uopće što bi im savjetovao, ali imam još malo vremena da ipak nešto smislim.', rekao je nedavno Joško čije cure iza sebe već imaju razne nastupe, a svi su ih ozbiljno shvatili kada su nastupale na dječjem Splitskom festivalu.

Vjeko Bilota

Vjeko Bilota

Vjeko Bilota

Linker
11. travanj 2024 11:33