Profimedia, SIPA USA
sretna vijest

Trijumf u privatnom životu slavnog olimpijca: Nakon tri godine ljubavi dolazi i treća beba

Američki sportaš i njegova supruga marljivo rade na širenju svoje obitelji - nakon što su se vjenčali prije tri godine, stiže im već treća beba.

Prije nešto više od godinu dana postali su roditelji drugog sina, a Michael Phelps (33) i supruga Nicole (33) sada su objavili da će se njihovoj obitelji pridružiti još jedan član.

"Treće dijete je na putu! Jedva čekam ovo putovanje! Dječak ili djevojčica?" - napisao je bivši plivač na Instagramu uz preslatku fotografiju njihovih sinova u autiću s balonima kojima su ispisali 'Baby'. Istu fotografiju koja je raznježila njegove obožavatelje objavila je i supruga olimpijca uz opis "Ups, napravili smo to opet! Postat ću mama x3".

Michael i Nicole su roditelji jednogodišnjeg Becketta i dvogodišnjeg Boomera, a umirovljeni američki plivač je jednom prilikom izjavio kako se nada i trećem djetetu. "Uvijek smo planirali imati troje djece, sada je drugo na putu, a kako će biti dalje, vidjet ćemo", rekao je tada.

Želja mu se sada i ostvarila te će svoju obitelj s kojom uživa provoditi vrijeme proširiti za još jednog člana. Obožavatelji se pitaju hoće li i ova beba dobiti ime s početnim slovom B, a bivša missica Nicole još je za vrijeme druge trudnoće kazala kako se nada djevojčici.

Santa Monica, CA  - Celebrities at Nickelodeon's 2018 Kids Choice Sports Awards at Barker Hangar in Santa Monica.

Pictured: Michael Phelps, Nicole Johnson, Boomer Robert Phelps

BACKGRID USA 19 JULY 2018, Image: 378574979, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Prije nego je Beckett došao na svijet, najtrofejniji olimpijac na svijetu je rekao kako se osjeća spremnijim nego prvi put, no nije očekivao da će biti išta lakše. "Nicole i ja se trudimo pronaći balans tako da svako dijete dobije jednaku pažnju i ne osjeća se zapostavljenim. Mislim da je to veliki izazov, no i prilika za nas da puno toga naučimo", rekao je u intervjuu ponosni otac.

Prije odlaska na Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine i nekoliko mjeseci nakon rođenja prvog sina, par se oženio u tajnosti na privatnoj ceremoniji, dok su u listopadu iste godine priredili slavlje u meksičkom gradiću Cabo San Lucas.

Linker
20. travanj 2024 04:28