Anita Dujić
 Instagram
Mamma Mia

Trudna Anita Dujić izgleda senzacionalno u badiću: Još pet mjeseci To Go

Dekoraterka seta Anita Dujić i njezin dečko, glumac Duncan Broadfoot postat će roditelji, a zajedno odbrojavaju dane do dolaska prinove.

Anita Dujić u srpnju je objavila najsretniju vijest na svom Instagram profilu. Pored crno-bijele fotografije gdje su u fokusu nasmijani ona i njezin dečko Duncan Broadfoot napisala #thethreeofus (nas troje) i tako dala do znanja da će uskoro upoznati čari majčinstva.

Jedno jutro u Puli... #thethreeofus #happinessoverload #6monthstogo #tb

Objavu dijeli Anita Dujic (@anita__dujic)

Škota Duncana Broadfoota je bivša Miss turizma upoznala na Visu, na kojem je prošlog ljeta radila kao dekoraterka na filmu 'Mamma Mia Here We Go Again', a zbog ljubavi se preselila i u britansku metropolu. Njihova ljubav otad se razvila pa su znali biti viđeni u romantičnim šetnjama Zagrebom, a na Šri Lanki su dočekali Novu godinu. Iako uživa u Londonu, trendi trudnica Anita se požurila do svog rodnog Čiova kako bi napunila baterije, a na plaži se fotografirala u crnom badiću na vezice držeći u ruci peraje.

'#5monthstogo (Još 5 mjeseci)', napisala je zgodna buduća mama na svom Instagramu dodajući da uživa na otoku sreće.

Instagram
Anita Dujić na plaži

U nedavnom intervjuu za Gloriju.hr Anita je dodala da je upoznala srodnu dušu nakon što joj je u život ušetao šarmantni Britanac. 'S njim se mogu zamisliti bilo gdje jer me svakog dana usrećuje i čini sve što može kako bih se osjećala kao doma', rekla je dizajnerica nakita brenda Juno.

Linker
19. travanj 2024 06:15