Instagram
avantura u jordanu

Trudna Anita Dujić u pustinji: Ljepši rođendan od ovog nisam mogla ni zamisliti

34. rođendan trudna Anita Dujić proslavila je na egzotičnoj lokaciji, odjevena u ružičastu toaletu iz najnovije kolekcije poznatog hrvatskog dvojca.

Manekenka i dekoraterka seta Anita Dujić i njezin dečko Duncan Broadfoot 'broje sitno'. Anitu od poroda dijeli samo nekoliko mjeseci, što ju nije priječilo da otputuje na egzotičnu lokaciju kako bi sa stilom proslavila rođendan. Zgodna trudnica ovih dana odmara u egzotičnom Jordanu, a posjet pustinji iskoristila je i za modno snimanje na kojem je pozirala u najnovijim kreacijama poznatog hrvatskog modnog dvojca ELFS.

Press foto

"Ljepši rođendan od ovoga nisam mogla zamisliti, ni u najluđim snovima. Beskrajno zahvalna na svemu što mi je protekla godina donijela. Novi izazovi tu sam! Voli vas i ljubi vaša 34-godišnjakinja", napisala je vesela Anita uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Inače, ružičasta haljina u kojoj je Anita pozirala na vrućem pijesku dio je najnovije kolekcije koju će ELFS-i predstaviti na reviji u četvrtak, 4. listopada, u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Instagram

"Zaista je divno odmoriti i predahnuti nakon osam mjeseci napornog rada na filmu. Ostatak trudnoće planiram provesti u malo laganijem ritmu, posvećena stvarima koje volim", izjavila je Anita Dujić te je dodala: "Ovim fotografijama u predivnom hrvatskom dizajnu, okružena čudom prirode, šaljem pozdrave i puse mojim dragim ELFSIMA povodom njihove revije u četvrtak! Sretno dečki!"

Press foto

Škota Duncana Broadfoota je bivša Miss turizma upoznala na Visu, na kojem je prošlog ljeta radila kao dekoraterka na filmu 'Mamma Mia Here We Go Again', a zbog ljubavi se preselila i u britansku metropolu. Njihova ljubav otad se razvila pa su znali biti viđeni u romantičnim šetnjama Zagrebom, a na Šri Lanki su dočekali Novu godinu.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Anita Dujić
Davor Matota / Hanza Media
Anita Dujić i Duncan Broadfoot

Linker
19. travanj 2024 02:34