Profimedia, INSTAR Images
bolest je mučila i Kate Middleton

Trudna glumica završila u bolnici: 'Nije mi ništa bolje'

Trudnička hiperemeza, jako povraćanje u trudnoći koje dovodi do dehidracije i ketoze, stanje je s kojim se u trudnoći suočila glumica i komičarka Amy Schumer.

Bolest koja je pogodila Amy Schumer pogađa svega tri i pol posto trudnica, a iscrpljivala je i Vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton. No, iako trudnička hiperemeza najčešće prolazi nakon prva tri mjeseca blaženog stanja, kod Schumer to pravilo ne vrijedi.

'Svatko tko kaže da je u drugom tromjesečju bolje, ne govori cijelu istinu. Meni se stanje još pogoršalo', napisala je, između ostalog, u objavi na društvenim mrežama kojom je objasnila da zbog komplikacija u trudnoći mora otkazati sve rasprodane stand-up nastupe u Texasu. Simptomi koji se javljaju kod te bolesti su iznimno jaka mučnina i povraćanje koji nerijetko zahtijevaju bolničko liječenje.

'Texas, jako mi je žao. Doista sam se veselila svakom showu. Moram promijeniti raspored. U bolnici sam', napisala je na početku objave i odmah napomenula da su ona i beba dobro, ali da se njezino stanje s hiperemezom ne popravlja.

'Jako sam sretna što sam trudna, ali ovo je 'bulls**t', napisala je.

Ovo je inače jedna od najsretnijih godina u životu 37-godišnje glumice i komičarke - u veljači ove godine rekla je sudbonosno 'uzimam' 38-godišnjem kuharu Chrisu Fischeru, a već s prvim danima jeseni objavila i sretnu vijest o trudnoći.

Instagram
Vjenčanje glumice i chefa

Linker
19. travanj 2024 15:37