Splash News
daleko od doma

Trudna i usamljena - Ana Ivanović posljednje dane prije poroda krati dugim šetnjama

Vjetroviti grad sada je njezin dom u kojem uživa u najslađem očekivanju - onom rođenja prvog djeteta.

Srpska tenisačica Ana Ivanović (30) posljednje dane prije poroda krati dugim šetnjama, ali ne u rodnom Beogradu gdje je vuče srce. Naime, otkako je njezin suprug, nogometaš Bastian Schweinsteiger (33) potpisao ugovor s nogometnim klubom Chicago Fire, Chicago im je postao novi dom, a tamo će dočekati i rođenje svojeg prvog djeteta.

Splash News

Iako su ih tjednima pratila šuškanja da će uskoro postati roditelji, Ana i Bastian su sretne vijesti objavili tek krajem studenoga prošle godine. Ipak, srpska tenisačica se i dalje odijeva kao da trudnoću želi sakriti: većinom bira široke pulovere i pletene haljine, ali sada je već došlo razdoblje u kojoj će joj to biti sve teže. Tako se ovog puta, ispod crnog kaputa i širokog bijelog šala, s kojim se "branila" od hladnoće u vjetrovitom gradu, nazirao trudnički trbuh. Srpska tenisačica i u trudnoći voli navući kožnate hlače, a kao i sve druge trendseterice obožava UGG čizme koje su ponovno počele dominirati ulicama.

Splash News

Splash News

Da planira proširiti obitelj, Ana Ivanović je najavila još krajem 2016., kada je otkrila kako se više neće profesionalno baviti tenisom te da se želi posvetiti obitelji. Par se vjenčao u lipnju te godine, nakon tri godine ljubavi. 30-godišnja tenisačica je u trećem tromjesečju trudnoće, a par navodno očekuje sina.

EXCLUSIVE: Ana Ivanovic bundles up to brave the cold during her walk in Chicago yesterday. Her husband Bastian Schweinsteiger was training for the new MLS season with the Chicago Fire.
<P>
Pictured: Ana Ivanovic
<B>Ref: SPL1650748  260118   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Linker
25. travanj 2024 00:10