ne odustaju od modnih fetiša

Trudnice u izlasku: Nataša uz minicu nosila štiklice, a Tamara robusne gležnjače

Glumice Tamara Garbajs, Nataša Janjić i Marijana Mikulić, voditeljica Antonija Stupar Jurkin, poznata zagrebačka trendseterica Olja Vori i brojni drugi došli su pogledati novu kolekciju minimalističkog i ručno rađenog nakita iz domaće radionice

Posebnim su sjajem u zagrebačkom modnom izlasku u srijedu navečer blistale dvije domaće trudnice: glumice Nataša Janjić i Tamara Garbajs. Uživajući u razgledavanju nove kolekcije nakita brenda Lana & Love, pokazale su i da uživaju u trudničkoj modi - Nataša Janjić odabrala je 'drama queen' malu crnu haljinu s prozirnim rukavima te ju kombinirala uz štiklice u boji burgundca (i sličnu boju ruža na usnama).

John Pavlish
Nataša Janjić

Tamara Garbajs je pak ostala vjerna svom ležernom stilu - zimska haljina, debele hulahopke i robusne gležnjače trendi su i otkačen izbor glumice za zagrebački izlazak. Za primijetiti je bilo da ne skida osmijeh s lica, a napokon svi znamo i zašto - upravo je magazin Gloria ovaj tjedan donio ekskluzivnu vijest da sa suprugom, primarijusom Dankom Velimirom Vrdoljakom, čeka njihovo prvo zajedničko dijete!

John Pavlish
Tamara Garbajs

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, supruga bivšeg rukometaša Igora Vorija, Olja, odlučila se za stajling u crvenom uz dašak kraljevski plave - suknja koja seže do pola listova, široki pulover, cipelice koje podsjećaju na doba baroka i pismo-torbica u istoj boji - majstorski, opet!

John Pavlish
Olja Vori

Glumica Marijana Mikulić svoje je treće dijete rodila s prvim danom listopada i polako se vraća na društvena događanja, žonglirajući između obiteljskih obveza, budući da sa suprugom Josipom Mikulićem odgaja trojicu sinova. U ovom je izlasku pokazala da prati posljednje modne trendove:

John Pavlish
Marijana Mikulić

Modna blogerica Lidija Lešić došla je u kombinaciji dostojnoj novogodišnje noći:

John Pavlish
Lidija Lešić

Antonija Stupar Jurkin u najdražem društvu:

John Pavlish
Antonija Stupar Jurkin

Linker
12. travanj 2024 15:35