Profimedia
PRED KRAJ TRUDNOĆE

Trudnička moda poznatih ljepotica - jedna ne skida tajice, a druga minicu

Obje su u trećem tromjesečju svoje trudnoće, ali američka glumica i australska manekenka imaju potpuno različite stilove iz kojih ne izlaze u "blaženom" stanju. Dok Miranda Kerr nije odustala od mini kreacija kakve obožava i inače, Eva Longoria zamijenila je haljine i odijela udobnim tajicama i širokim majicama.

Zvijezda serije "Očajne kućanice", glumica i producentica Eva Longoria očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Joséom Bastónom. Prinova bi trebala stići u svibnju, a do tada 43-godišnja glumica ne planira usporiti. I dalje je se može vidjeti na setu nove drame "Grand Hotel", čija je izvršna producentica, a kaže kako zbog zaposlenosti često zaboravi da je trudna.

- Stalno sam u poslu pa mi se zna dogoditi da se probudim i potpuno zaboravim da sam trudna – izjavila je nedavno glumica koja je u trudnoći odlučila birati samo komade u kojima će se osjećati ugodno. To su prvenstveno jednostavne tajice iz kojih ne izlazi te široke majice ispod kojih sada više ne može sakriti trudnički trbuh.

EXCLUSIVE: Pregnant Eva Longoria leaves brunch in Miami. The actress and her husband, Jose Baston, indulged in chicken and waffles, corn bread, and a decadent chocolate dessert during their meal at Yardbird Southern Table and Bar.
25 Mar 2018, Image: 366965671, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Eva Longoria

S druge strane modnog spektra našla se manekenka Miranda Kerr koja i u visokom stupnju trudnoće nosi kratke haljinice. Jednostavan crni kaput prebacila je preko mini kreacije s cvjetnim uzorkom u kombinaciji s bijelim tenisicama – jer joj je udobnost ipak na prvom mjestu. 34-godišnja Australka i njezin suprug Evan Speigel, suosnivač popularnog Snapchata, očekuju prvo zajedničko dijete, a prinovi se najviše veseli njezin sedmogodišnji sin Flynn kojeg je dobila u prvom braku s glumcem Orladnom Bloomom.

Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE*  - A heavily pregnant Miranda Kerr meets friends for lunch. Miranda is seen with a large baby bump and a short maternity dress as she walks and chats with her friends.

Pictured: Miranda Kerr



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 366962006, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Miranda Kerr

Mini haljine voli i glumica Kirsten Dunst čije kreacije idu sve kraće i kraće kako se njezina trudnoća bliži kraju, a među trudnicama čiji se stajling trenutačno prati je i model Chrissy Teigen koja je prije nekoliko dana oduševila u uskoj haljini koja je sezala do ispod koljena te čizmama na petu iznad koljena, a sve je "začinila" elegantnom torbicom Prada.

Profimedia, AKM-GSI
Kirsten Dunst u lepršavoj haljini toliko kratkoj da je ispod nje odjenula ružičaste hlačice

Felipe Ramales / Splash News
Chrissy Teigen u New Yorku

Linker
19. travanj 2024 18:23