Profimedia, Mega Agency
PITANJE SKRBNIŠTVA

Turbulentnom razvodu napokon se vidi kraj: Angelina je popustila, Brad Pitt napokon ima razloga za sreću

Smanjuju se tenzije između bivših supružnika koje traju već tri godine otkako su se odlučili razvesti: prije nekoliko mjeseci donesena je odluka da više nisu u braku, ali još nisu riješili pitanje skrbništva. Ipak, čini se kako će se i oko toga uskoro usuglasiti...

Bivši supružnici Brad Pitt i Angelina Jolie odlučili su malo primiriti strasti pa će, iako je do sad djecu viđao samo pod strogim nadzorom glumice, slavni glumac ljeto provesti s njihovo šestero djece dok će ona snimati u Meksiku.

Iako je njihov razvod bio jako turbulentan, glumica je odlučila svojem bivšem suprugu dati priliku s djecom, iako je navodno upravo njegovo ponašanje prema najstarijem Maddoxu bilo razlog zbog kojeg je odlučila da je trenutak da se rastanu.

- Angelina će gotovo cijelo ljeto snimati "Those Who Wish Me Dead" pa je napravila veliki korak i odlučila da će djeca, umjesto da putuju s njom, ljeto provesti s ocem - otkrio je izvor blizak glumici koja s bivšim suprugom ima šestero djece: 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu, 13-godišnju Shiloh i 10-godišnje blizance Vivienne i Knox.

Angelina Jolie, Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt and Shiloh Nouvel Jolie-Pitt at the World premiere of 'Dumbo' held at the El Capitan Theatre in Hollywood, USA on March 11, 2019., Image: 418866731, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Lumeimages
Profimedia, Lumeimages

Njihov dogovor ukazuje na to da su se strasti oko razvoda i pitanja skrbništva malo primirile, s obzirom da svađe ne prestaju već tri godine, otkako su se odlučili razvesti. Ovo je veliki korak i za njih i za djecu, koji su s Bradom provodili vrlo ograničeno vrijeme do sada. Glumac je odmah iskoristio priliku i u svoju vilu u Los Angeles pozvao i svoje roditelje - Jane i Williama - kako bi i oni proveli više vremena s unucima, ali mu i malo pomogli da pokaže kako se može brinuti o njima.

Ljetni dogovor bivšeg para dogodio se kratko nakon što je Brad poslao upozorenje Angelini da je vrijeme da potpiše papire za razvod i optužio je da ona odugovlači cijeli proces. Tražio je i od svojih odvjetnika da se Angelini zada rok do kojeg mora potisati papire ili će u suprotnome morati platiti kaznu.

Angelina i Brad su se upoznali 2005. na setu filma "Gospodin i gospođa Smith", vjenčali su se 2014. godine, a samo dvije godine nakon Angelina je predala zahtjev za razvod, iako se činilo kako žive u idiličnom braku.

Linker
12. travanj 2024 04:17