Istanbulska nevjesta
 promo/Novatv
privatni neuspjesi

Turska glumica nema sreće: Do 32. godine imala je dva bračna brodoloma

Lijepa glumica Özge Borak iz serije 'Istanbulska nevjesta' u kojoj tumači lik Begum, u privatnom životu jednostavno nema sreće.

Lijepa glumica Özge Borak iz serije 'Istanbulska nevjesta' u kojoj tumači lik Begum, u privatnom životu jednostavno nema sreće.

Činjenica da je rođena na Valentinovo 1982., glumici Özge Borak nije donijela pretjerenu naklonost Venere. Uspješna glumica do sada je imala čak dva bračna brodoloma. Za prvog se supruga Bülenta Sakraka udala s 24. godine, a u braku se nije dugo zadržala. Brak je trajao četiri godine, a onda je drugu šansu za ljubav pronašla s Ataom Demirerom, s kojim je brak trajao još kraće, od 2012. do 2014.

U profesionalnom životu izgradila je zavidnu karijeru nakon što je završila Akademiju se dva puta zaletjela u brak, sada je postala puno opreznija.

Nakon što se itekako opekla u ljubavi, sada se glumica okrenula bavljenju boksom, a voli i boraviti u prirodi. 'Ono što volim je 'sjećati se'. Na neka divna mjesta možete otići svojom umom. Uvijek se trudite vidjeti ljepotu u vašem životu, ma koliko bilo teško', dodala je glumica koja je u seriji 'Istanbulska nevjesta' glumi ginekologinju Begüm koja se nakon deset godina vraća u život svog bivšeg dečka Faruka s kojim ima dijete. U seriji je Özge glumila rame uz rame s ocem Selçukom Borakom koji je u seriji utjelovio liječnika Ibrahima.



Lijepa glumica izuzetno je bliska sa svojom obitelji. Otac joj je bio glumac Nacionalnog teatra opere i baleta, pa nije čudno što je svoju karijeru započela već s osam godina. Majka joj je također umjetnica, a brat Selim Borak je poput svoje sestre uspješan glumac.

Canlarım.. #cumartesi #aile #herşeydir

Objavu dijeli Özge Borak (@borakozge)


Linker
26. travanj 2024 02:53