Instagram
Ljeto za pamćenje

Turska glumica trudnoću objavila tik pred porođaj: 'Čekala sam pravi trenutak'

Glumica je već najavila da namjerava napraviti pauzu u glumačkoj karijeri od dvije godine kako bi se posvetila svojoj kćeri.

Turska glumica Seda Bakan (33), ponosno je pokazala svoj poveliki okrugli trbuh na plaži u mondenome turskom ljetovalištu, gradu Bodrumu na jugozapadu Turske. Ona i njen suprug, turski glazbenik Ali Erel s kojim je u braku pet godina, u slatkome su očekivanju rođenja prvoga djeteta. "Za našu djevojčicu imamo listu od nekoliko imena, ali odluku još nismo donijeli" - otkrila je sedam mjeseci trudna Seda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Seda Bakan Erel (@sedabakan)



Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Seda Bakan Erel (@sedabakan)

Želja za majčinstvom se provlačila kroz njene izjave još od snimanja serije "Nauči me voljeti", u kojoj je tumačila ulogu mlade samohrane majke spremne na najveće žrtve za svoga malenoga sina. Serija se svojevremeno prikazivala na Novoj TV, a glazbu za nju je komponirao upravo njen suprug, glazbenik Ali Erel. "Uloga Lejle bila je priprema za majčinstvo koje sam nekoliko godina odgađala radi glumačke karijere, čekala sam pravi trenutak i on je došao" – izjavila je glumica na početku trudnoće.

Seda Bakan uspješnu je glumačku karijeru započela ulogom policajke u kultnoj turskoj seriji "Berat Ç.", a glumila je i u nekoliko filmova, dok se kazališta boji, jer kako kaže "ja nisam školovana glumica, studirala sam ekonomiju jer su moji roditelji željeli da imam solidnu diplomu". Još od djetinjstva Seda obožava more i jedrilice, i par koji inače živi u Ankari, vrijeme do porođaja provesti će na moru.

instagram

Linker
17. travanj 2024 21:23