03 MEDYA
03 MEDYA

Ozcan Deniz

prljavo rublje na vidjelo

Turski glumac nakon razvoda vješto iskoristio popularnost, ali prva supruga ga i dalje crni

  • 17.07.2019. u 08:36

  • Autor:
    • Maja Kuzmanović

Razvod od 24 godine mlađe supruge Feyze slavnom glumcu Özcanu Denizu donio je još puniji račun. Gdje god da se pojavi žene ga slijede i slušaju njegove koncerte, a mnoge se penju na pozornicu kako bi zvijezdi iz serije "Istanbulske nevjeste" bile bliže. On osjeća da je sada na valu pa se vraća glazbi, svojoj prvoj ljubavi koja će mu donijeti još milijuna...

Po završetku snimanja serije “Istanbulska nevjesta“ koja je završila prošloga mjeseca, Özcan Deniz vratio se, nakon duže stanke, svojoj pjevačkoj karijeri.

Tako će ovoga ljeta održati niz koncerata u luksuznome ljetovalištu na Sjevernome Cipru, koji je poznata kockarska destinacija bogatih Turaka, mediteranski Las Vegas. Na nedavnim koncertima opokolile su ga obožavateljice i probale se popeti na pozornicu, a on mora dodatne zaštitare jer ga, gdje god se pojavi, obožavateljice zaluđeno vrebaju. Serija “Istanbulska nevjesta“ ovoga se proljeća počela prikazivati i u Izraelu, gdje je toliko popularna da su turističke ture koje obilaze lokacije snimanja serije rasprodane nekoliko mjeseci unaprijed. Izraelske novine Haaretz tim su povodom objavile vijest “Vratili su se Turci i svi su u njih zaljubljeni”.

Özcan Deniz održao je u travnju dva rasprodana koncerta u Tel Avivu pred 11.000 obožavateljica kojima je cijena karta od 2000 kuna bila prava sitnica. Prema pisanju turskih medija, njegov je honorar bio okruglih milijun dolara, a pratila ga je i partnerica iz serije, glumica Aslı Enver koja je svoj kratki izlazak na binu naplatila gotovo jednako.  U domovini im Turskoj, povela se oko njihova putovanja u Izrael žestoka rasprava, čak se pisalo i o jednoj prijetnji smrću, no to ih nije omelo. Po povratku iz Izraela, Özcan je, tada još supruzi, Feyzi poklonio luksuzni automobil marke Jeep. Ovih dana snima i novu reklamnu kampanju za tursku industriju namještaja Idaş. Čini se, da je nakon gentlemenski odrađenog razvoda, slobodan i poželjniji nego ikada, sa statusom novog seks simbola Mediterana, a nedavno je spomenuo i turneju Sjedinjenim Američkim Državama.

Özcan Deniz (47) u lipnju je uspio iznenaditi i šokirati tursku javnost. Naime slavni je umjetnik nakon razvoda nastavio živjeti u istome domu sa svojom bivšom suprugom Feyzom (27), s kojom ima 14 mjeseci staroga sina Kuzeya. Urbana vila u luksuznome istanbulskom naselju Zekeriyaköy, u kojoj je par i sklopio brak, pripala je prema brakorazvodnoj nagodbi Feyzi Aktar, a Özcan namjerava sebi kupiti stan u njenoj neposrednoj blizini. Unatoč vijestima u turskim medijima kako je glavni razlog rastave Feyzino neispunjavanje majčinskih dužnosti i rasipništvo, skrbništvo nad malim Kuzeyem je zajedničko, a prema izvorima bliskim paru to je bio jedini Fezyin uvjet za razvod.

Instagram

Sa suprugom na odmoru

 

Par je na sud došao zajedno, i nakon potpisivanja razvoda, isti su napustili zagrljeni, ignorirajući turske paparazze koji danonoćno opsjedaju slavnoga glumca. Izuzev vile, Özcan Deniz bivšoj će supruzi doživotno isplaćivati mjesečni iznos od 13 tisuća kuna i 3 tisuće kuna alimentacije za sina Kuzeya. Čini se da je bio sasvim fer.

Instagram

Kolaž deniz

 

 

Instagram
  

 

To mišljenje pak ne dijeli njegova prva supruga koja je u turskim medijima izjavila da pokvarenijeg čovjeka nije u životu srela, a to je kao i sve vezano za Deniza odjeknulo poput prave medijske bombe. Özcanu Denizu ovo neće biti prvi brak: 11 godina bio je oženjen za Hande Deniz, koja ga je 2008. tužila tražeći da joj vrati novac  jer ga je prvih godina uzdržavala u Njemačkoj - ne samo njega, nego i njegovu ljubavnicu. Parnicu je izgubila, a onda je napisala knjigu o svojem životu s Özcanom Denizom, koja nije objavljena, ali su u javnost procurili neki dijelovi u kojima ga crni - primjerice, da je taj brak bio dogovoren s njegovim menadžerom i da ju je stalno varao.

Pratio ga je glas da su mu slabost devetnaestogodišnjakinje, koje ostavlja nakon što proslave 23. rođendan. Tako je između 2004. i 2016. bio u vezi s nekoliko glumica, od kojih je najpoznatija Fahriye Evcen - danas supruga glumca Buraka Özçivita. Nakon rastanka punili su novinske stupce svađom oko skrbništva nad zajedničkim mačkama. Jedna od njegovih bivših, manekenka Sebnem Schaefer, 2006. je izjavila u jednom intervjuu da je Özcan Deniz biseksualac - a on ju je zbog toga tužio za klevetu i tu bitku je dobio.