CROPIX
Bijes i nevjerica

Tužan dan za domaću glumicu: 'Ne mogu se pomiriti s tom činjenicom'

Prošlo je točno dvadeset godina otkako je glumica Ecija Ojdanić izgubila brata, a na društvenim mrežama je s pratiteljima podijelila tekst posvećen upravo njemu. Da je živ, danas bi napunio 39. godina.

Glumica Ecija Ojdanić (44) na Instagramu je podijelila objavu koja je rastužila njezine pratitelje. Prisjetila se svog brata Jakova koji je prije 20 godina tragično poginuo u automobilskoj nesreći. Tada je imao samo 19 godina.

Objavila je staru obiteljsku fotografiju povodom njegovog rođendana. 'Sretan ti 39. rođendan, braco! Premda već skoro 20 godina nisi s nama, svako malo me poklopi taj osjećaj nevjerice, bijesa, nemirenja s činjenicom da već dugo ne možemo slaviti s tobom tvoj rođendan. I premda se pravim da sam naučila živjeti s tom količinom boli, ovakvi me dani poklope i vrate na početak...', napisala je.

Ecijin sin Jakov (8) dobio je ime po preminulom bratu, a glumica je nadodala da podsjeća na njega. 'P.S: Jakov ima tvoje oči, ramena, tanke noge i kvrgava koljena, Luka tvoj karakter.... i bude malo lakše kad osjetim da živiš kroz njih. I naša sjećanja. Ali to je sve premalo, previše premalo...', dio je objave.

Uz sina Jakova, Ecija je majka i kćeri Cvite (12) koju je dobila u prošlom braku s Antom Viljevcem.

Linker
25. travanj 2024 11:25