Getty Images
tragična vijest

Tvorac hit serije preminuo u 46. godini, glumica u šoku: 'Slomljena sam zbog tragičnih vijesti'

Silvio Horta pronađen je mrtav, tragičnu vijest potvrdio je njegov agent. Imao je 45 godina i ostao zapamćen po hit seriji koju je stvorio.

Scenarist i producent Silvio Horta preminuo je u dobi od 45 godina. Tvorac hit serije "Ružna Betty" pronađen je mrtav 7. siječnja u motelskoj sobi u Miamiju na Floridi. Tragične vijesti potvrdio je njegov agent, ali nije želio komentirati okolnosti njegove smrti jer se sumnja na samoubojstvo.

Horta je osvojio Zlatni globus za "Ružnu Betty", koju je sjajno igrala glumica America Ferrera (35) i za koju je i sama nagrađivana prestižnim nagradama. Navodno se Horta nadao da će se serija ponovno snimati, a dobitna ekipa koja je na njoj radila okupiti.

Ljudi koji su s njim surađivali redom su u šoku te se od Silvija opraštaju putem društvenih mreža. Glumica Vanessa Williams posvetila mu je dirljive riječi na svom Instagramu. "Još sam u šoku nakon što sam čula za tragične vijesti o tvorcu naše "Ružne Betty". Njegova kreativnost i strast nedostajat će svima nama koji smo s njim surađivali. Neka počiva u miru", napisala je Williams.

I zvijezda serije America Ferrera posvetila mu je tužne riječi. "Šokirana sam i slomljena zbog tragičnih vijesti o tvorcu naše serije Silviju Horti. Njegov talent i kreativnost donijeli su meni i drugima toliko radosti i veselja. U mislima sam s njegovom obitelji i voljenima koji su trenutno u dubokoj tuzi, kao što je i cijela obitelj nas okupljenih oko "Ružne Betty".

Silvio Horta
Academy of Television Arts and Sciences presents an evening with 'Ugly Betty', North Hollywood, Los Angeles, America - 30 Apr 2007, Image: 225616387, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Patrick Rideaux / Shutterstock Editorial / Profimedia
Patrick Rideaux / Shutterstock Editorial / Profimedia
Silvio Horta

Linker
25. travanj 2024 02:01