Gala party David Craig i Rachel
 Profimedia, Mega Agency
Sretna vijest

U 48. godini će postati majka: 'Na ovu vijest smo dugo čekali, presretni smo!'

Poznati glumački par presretan je što nakon sedam godina braka umjesto krize - stiže prinova!

Britanski glumac Daniel Craig (50), poznatiji po ulozi Jamesa Bonda i oskarovka Rachel Weisz (48) postat će roditelji.

Poznata glumica vijest je potvrdila za New York Times. 'Uskoro će se vidjeti moj trbuščić. Daniel i ja smo presretni! U naš život dolazi malo ljudsko biće. Jedva ga čekamo upoznati.', rekla je poznata glumica koja ima 11-godišnjeg sina Henryja s bivšim dečkom Darrenom Aronofskyjem, a Daniel ima 25-godišnju kći Ellu iz braka s glumicom Fionom Loudon.

Prije nego što su glumili bračni par u trileru "Dream house, bili su samo dobri prijatelji, no ispred kamera dogodila im se instant kemija kojoj se nisu mogli othrvati, pa su se 2011. vjenčali u strogoj tajnosti u New Yorku.

Rachel Weisz and Daniel Craig
Night of Opportunity Gala, New York, USA - 09 Apr 2018, Image: 368130527, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Rachel Weisz i Daniel Craig na partyju

'Da mi je netko rekao da ćemo Daniel i ja danas biti u braku, samo bih se nasmijala. Ali srećom, tu smo gdje smo. Vrlo smo bliski i volimo se držati dalje od očiju javnosti. Zapravo, mislim da se ne razlikujemo puno od ostalih parova, osim po tome što nas mnogo ljudi prepoznaje', zaključila je lijepa glumica koja svog Bonda, James Bonda, želi čuvati samo za sebe.

'Ne poznajem osobno Jamesa Bonda, a i koliko znam on se nikad nije oženio', našalila se nedavno.

Linker
19. travanj 2024 06:42