Vjeko Bilota
ZASLUŽENI ODMOR

U izlasku već drugi put u tjedan dana: Ana Čagalj krala je poglede u kratkoj haljini boje fuksije

Brojne poznate Splićanke stigle su na otvorenje novog 'it' mjesta u gradu za njegu, šišanje i stiliziranje kose, a među okupljenima nismo mogli ne primijetiti suprugu popularnog pjevača koja je ponovno pokazala svoju zavidnu liniju samo nekoliko tjedana od posljednjeg, četvrtog poroda.

Brojne poznate dame, kao što su Fani Čapalija i Jelena Rozga stigle su na otvorenje novootvorenof splitskog salona, a uz domaćina, poznatog frizera Tomislava Gelu, najviše čestitki pobrali Ana i Jole Čagalj.


Trenuci za sebe

Supruga glazbenika već si je drugi put u samo tjedan dana 'priuštila' izlazak. Osim što je svojim dolasko pružila podršku svom omiljenom frizeru, Ana je prije dva dana bila i na koncertu klape Rišpet, gdje je uživala u izlasku s prijateljicama.

Vjeko Bilota

Ovog puta Ana Čagalj je blistala u kratkoj zvonastoj haljini boje fuksije koja je u prvi plan istaknula da je u top formi.

Jelena Rozga odjenula je trendi bijele čizme, dok je bivša misica Fani Čapalija blistala u asimetričnoj zelenoj haljini.

Vjeko Bilota

Jole je nedavno za magazinu Gloria rekao da zbog tromjesečnog sinčića kojeg od milja zovu 'maleni Pinčo' prilagodio svoje poslovne obaveze. Tko god je iskusio čari roditeljstva dobro zna koliko prvi mjeseci s bebom mogu biti zahtjevni, ali Jole uvijek naglašava da kod njih nema velikih promjena.


Beba iz snova

"Mnogi mi ne vjeruju kad im kažem da se u našem domu ništa nije promijenilo, sve savršeno funkcionira, kao po špagi. Ana i ja se zezamo da nam je sinčić poput igračke, s njim se samo mazimo i igramo, a inače ga ni ne čujemo. Ako ne spava ili ne jede, miruje u svojoj sjedalici", pohvalio se ponosni otac.

Inače, Tomislav Gelo - omiljeni frizer brojnih Splićanki, otvorio je frizerski salon u sklopu Hotela Atrium. Njegova je namjera, poručio je, stvoriti kutak u kojoj će svim klijenticama biti osigurani vrhunski tretmani za kosu.

Vjeko Bilota
Ana i Joško Čagalj došli su dati podršku svom omiljenom frizeru.


Pročitajte i:

Linker
15. travanj 2024 02:07