WireImage
NAJPOZNATIJA KAMELEONKA

U novom broju magazina GloriaGLAM Cate Blanchett: Tamna strana holivudske dive

U novom broju magazina GloriaGLAM, koji je na kioscima od ponedjeljka 9. listopada, možete pročitati što je holivudskoj divi Cate Blanchett donijela uloga božice smrti u filmu 'Thor: Ragnarok', u kojem otkriva svoju tamnu stranu. No, Cate rado govori i o kozmetičkim preparatima, parfemima te svojoj opsjednutosti maskama za lice.

Cate Blanchett, najpoznatija holivudska kameleonka, koja je u svakoj ulozi potpuno drugačija, u novom Marvelovom filmu gotovo je neprepoznatljiva. Za ulogu Hele, božice smrti, mjesecima je naporno trenirala, a promijenila je i način prehrane. Osim o glumačkim pripremama, Cate vrlo opušteno govori o tipičnim ženskim temama, primjerice - koje su joj kreme najdraže te o modnim trendovima. A kad je riječ o trendovima, novi broj GlorijeGLAM samo za vas donosi 90 najljepših modela cipela ove sezone.

Sve o toj uspješnoj dami, modnim i kozmetičkim novitetima te vrhunskim kulinarskim delicijama možete pročitati u novom izdanju luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM, uz koji svaki čitatelj na dar dobiva sprej za suho pranje kose - Batiste blush.

Linker
19. travanj 2024 03:46