CROPIX
češće bi trebala ovako

U ovakvom izdanju rijetko je viđamo: Maja Šuput u Dubrovniku privlačila poglede koraljnom haljinom

I Maja Šuput, kraljica uskih haljinica koje odlično ističu vitku figuru, ponekad se zaželi opuštenih, širokih modnih komada u kojima žena može slobodno disati.

Poznata hrvatska pjevačica Maja Šuput, u čijem se ormaru uglavnom nalaze vrtoglavo visoke štikle i opasno kratke minice, u svoj je kofer za romantičan godišnji odmor sa suprugom spakirala i nešto opuštenije haljine kojima bez obzira na duljinu, ne nedostaje WOW faktora.

40-godišnja Maja trenutno boravi u Dubrovniku gdje sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživa u morskom zraku i opuštenim šetnjama. Par je snimljenu večernjoj šetnji pri kojoj nije mogao sakriti zaljubljene poglede.

Dubrovnik, 300720.
Maja Suput u setnji Stradunom.
Foto: Bozo radic /  CROPIX
CROPIX

Maxi joj odlično stoji

Dok je Nenad izgledao markantno u bijelim hlačama, svijetloplavoj košulji, sa bijelim šeširom na glavi, zgodna Maja blistala je u dugačkoj i širokoj koraljnoj haljini na jedno rame.

Dubrovnik, 300720.
Maja Suput u setnji Stradunom.
Foto: Bozo radic /  CROPIX
CROPIX

Prisjetimo se...

Maja se za Nenada zaručila 2017. godine, a sudbonosno 'da' rekla je 2019. U svom prepoznatljivom stilu, par je svojim najmilijima priredio svadbu za pamćenje. Na vjenčanju je bilo samo 60 uzvanika, ali je zato u izvedbi Majinih ideja sudjelovalo čak sedamdeset ljudi, koji su četiri dana slagali svadbeni šator, sjenicu za vjenčanje, razglas, tepihe, bar za koktele... Kad je slala pozivnice, zagrebačka pjevačica svima je napomenula da je to party “samo za odrasle” - uz objašnjenje kako želi da se njezini prijatelji taj dan zabavljaju, a ne da trčkaraju za svojom djecom. Za slučaj pretjeranog opuštanja svaki je gost dobio “set za mamurluk”, a ludi vikend završio je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima.

Kopirajte look:

Sličnu maxi haljinu s volanom na donjem dijelu pronašli smo u ponudi online dućana ASOS (cijena: 30 funti).

ASOS

Čitajte i...

Maja Šuput svadbe radi u novim uvjetima, a obzirom na stanje na estradi ističe: 'Sretni smo što ih imamo'

Nina Badrić oduševila pjesmom, ali i blještavim kombinezonom koji je damski isfurala u Veloj Luci

Mrlje od kave samo Lidija Lešić može ovako glamurozno isfurati

Linker
18. travanj 2024 16:55