Damjan Tadić / Hanza Media
U CENTRU ZAGREBA

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen sin Gorana Ivaniševića

U nesreći koja se dogodila danas, 1. svibnja u centru Zagreba svojim je automobilom sudjelovao i model i glazbenik Vlaho Arbulić, a u njoj je ozlijeđen 12-godišnji sin Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović.

Sin našeg bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović hospitaliziran je s teškim tjelesnim ozljedama nakon prometne nesreće koja se dogodila danas, 1. svibnja, oko 16 sati u centru Zagreba.

Iz PU zagrebačke potvrđeno je da je danas oko 16 sati došlo do sudara dva vozila na križanju Ulice baruna Trenka i Gajeve, javlja Jutarnji list. U nesreći se automobil kojim je upravljao Vlaho Arbulić (29), partner Tatjane Dragović (41), zabio u zgradu. Vlaho je izjavio kako se nesreća dogodila jer je drugi vozač prošao kroz crveno, zabio se u njega te njegovo vozilo odbacio u zid zgrade Ministarstva financija. U prometnoj nesreći je stradao 12-godišnji Emanuel Ivanišević, sin Gorana Ivaniševića i bivše manekenke Tatjane, koja je kazala kako se radi o teškim ozljedama.

Emanuel je mlađe dijete Gorana i Tatjane: uz njega imaju i četiri godine stariju kćer Amber Mariju. Par se razveo 2013. godine nakon četiri godine braka, a danas su u sretnim vezama. Bivši tenisač je godinu i pol u braku s voditeljicom Nives s kojom je lani dobio sina Olivera, dok je Tatjana novu ljubav pronašla u mladom glazbenika s kojim ima kćer Luce (4).

Linker
23. travanj 2024 09:38