Marija Borić
 Instagram
Jesenska destinacija

U razmaku od dva dana: Dvije domaće damice fotografirale se na istom mjestu u istoj pozi - u Parizu

Pariz je omiljena jesenska destinacija velikih zaljubljenica i zaljubljenika u putovanja - svi su se nauživali mora, mnogi su se nakon godišnjeg i dobrano naradili, a Pariz je kao stvoren za makar i kraći bijeg.

Ovih su dana glavni grad Francuske, romantični Pariz, posjetile domaća glumica Marija Borić, koja je prvu parišku fotografiju, onu ispred Eiffelova tornja, objavila prije četiri dana, te Sandra Perković koja je ondje također već nekoliko dana.

Obje su se fotografirale, u razmaku od dva dana, i na turistički pupularnom povišenom mjestu, s kojeg se odlično 'hvata' jedan zanimljiv kadar - kad se ispruži ruka, čini se kao da ruka dodiruje vrh glasovitog muzeja Louvre.

Ne bi glumica Marija bila glumica Marija da se nije fotografirala ispred kazališta, a u tom gradu cijenjeno je kazalište na glavnoj, svjetski popularnoj šetnici u srcu grada, ono na Champs-Elyseesu.

Na nekoliko se atraktivnih mjesta u parizu fotografirala i Sandra, koja je prije pet dana boravila u Nantesu, a jednom je fotografijom pokrenula lavinu na društvenim mrežama - onom, na kojoj pozira uz jerka Matulića, 27-godišnjeg rukometaša s Brača koji igra za francuski klub HBC Nantes. Sve su glasnija šuškanja da imamo novi zvjezdani par!

Instagram
Sandra Perković

Instagram
Marija Borić

Instagram
Marija Borić

Instagram
Marija Borić

Instagram
Sandra Perković

Linker
20. travanj 2024 15:37