Instagram
BLISKA OBITELJ

U rodnom Dubrovniku: Lejla Filipović pohvalila se svojim starijim sestrama

Tri sestre ne mogu se često vidjeti zajedno u javnosti pa je objava fotografije na kojoj Lejla Filipović ponosno pozira sa svojim starijim sestrama 'zaradila' brojne komentare, među kojima je, naravno, najviše bilo komplimenata.

Ljetovanje u rodnom Dubrovniku za Lejlu Filipović znači i susret s voljenim sestrama koje su joj u djetinjstvu - nakon što im je otac umro, a majka preuzela obiteljski posao - bile najveća podrška. Amela, Dženada i Lejla bile su maloljetne kada im je otac iznenada preminuo pa su djetinjstvo provele većinom brinući jedna o drugoj, dok je njihova majka Fehma nastavila očev posao kako bi im mogla priuštiti školovanje.

instagram

Onoliko koliko su bili prisne kao djevojčice, Amela, Dženada i Lejla bliske su i danas, a osobito ih veseli kad se sve uspiju okupiti u voljenom Dubrovniku. Lejli je on obavezna destinacija svakog ljeta i s njom u rodni grad uvijek putuju njezin suprug, voditelj i glumac Tarik Filipović i sinovi Dino i Arman. Instagram joj je pun njihovih fotografija kojima Lejla pokazuje da joj je obitelj na prvom mjestu, a sada je oduševila i jednom od rijetkih fotografija sa sestrama.

Instagram

Sve tri zablistale su u ljetnim haljinicama i niskim cipelama, idealnima za šetnju Stradunom, a druženje su završile odlaskom u jedan od najboljih dubrovačkih restorana Nautika koji se nalazi na samom ulazu u staru gradsku jezgru, a gdje su uživale u mediteranskim jelima.

Linker
25. travanj 2024 06:27