Instagram
Zabava darivanja

U stilu 50-ih: Tenisačica u 8. mjesecu trudnoće tulumarila sa slavnim prijateljicama

Tulum darivanja povodom rođenja prinove Serena Williams (35) organizirala je u stilu filma Briljantin, a sve su njezine slavne prijateljice s oduševljenjem prihvatile temu i pojavile se u outfitima inspiriranim 50-im godinama prošlog stoljeća.

U trudnoći je trenirala tenis i vježbala u teretani, a sad i tulumari - Serena Williams u krugu obitelji i bliskih prijateljica uživala je na tulumu darivanja za prinovu koja bi na svijet trebala stići u idućih mjesec dana. Da je trudna sa zaručnikom Alexom Ohanianom (34), otkrila je u travnju, i to sasvim slučajno, a spol bebice i dalje je tajna. Doduše, vlasnik Reddita u emisiji Jimmy Kimmel Live! dao je naslutiti da se radi o djevojčici. "Serena je osvojila Australian Open dok je bila trudna i rekla je da osjeća kako nosi curicu. To je, naime, zaključila zbog svega što je beba prošla i kakve je sve napore podnijela poput šampiona - samo je žena dovoljna snažna da to preživi" otkrio je internetski poduzetnik.

A post shared by Ciara (@ciara) on

Kostimirana zabava odvijala se u floridskom restoranu "Nick's Diner" u West Palm Beachu, koji je za tu prigodu preimenovan u "Baby O Diner" - restoran Bebe O (po prezimenu Ohaninan koje će nositi). S trudnicom su slavile i brojne poznate dame - pjevačica Ciara (31), koja je krajem travnja rodila djevojčicu Siennu Princess, glumica Eva Longoria (42), američka TV zvijezda La La Anthony (38), spisateljica Angie Beyince (34), pjevačica Kelly Rowland (36) te tenisačica Venus Williams, koja će s 37 godina po prvi puta postati teta. Na tulumu je svirala glazba iz jukeboxa, a sve su uzvanice prigodno odjevene pozirale ispred starinskog crvenog auta.

Instagram

Sportašica je nosila crni crop top, ispod kojeg je bio vidljiv njezin trudnički trbuh te žutu suknju A-kroja s printom pudlice. Istu suknju, u sivoj boji, nosila je i Ciara, dok su Eva Longoria i Venus Williams odabrale haljine s uzorkom u stilu 50-ih. Pomno su birale i modne detalje - retro frizure zavezale su maramama, a iz tenisica i cipela virile su neizostavne bijele čarapice.

Ciara releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA

A post shared by Ciara (@ciara) on

A post shared by Ciara (@ciara) on

Linker
20. travanj 2024 01:52