Profimedia, Backgrid USA
PRESUDNA KAP

U trenu je izgubio svu nadu: Nakon što ju je vidio s drugim, podnio je hitni zahtjev za razvod

Suprug Jacob Pechenik odlučio se na radikalniji potez u svom privatnom životu nakon što je vidio da njegova supruga Zooey Deschanel pronašla novu ljubav.

U zahtjevu za službenu rastavu Jacob Pechenik stavio je da ga s uskoro bivšom suprugom dijele nepomirljive razlike. People je doznao da je producent podnio dokumente u utorak, 22. listopada u Los Angelesu. Kao datum razilaženja u formularu naveden je 8. siječanj ove godine.

Službenu rastavu tražio je Jacob samo dan nakon što je Deschanel obznanila svijetu da je u novoj romantičnoj vezi s poznatim TV licem iz "Lovca na nekretnine" Jonathanom Silverom Scottom objavivši njihovu zajedničku fotografiju. Njezin novi izabranik poznatu glumicu i pjevačicu drži u naručju, a par je vidljivo "na sedmom nebu". Novi je par uživao na dvostrukom spoju sa Scottovim bratom blizancem Drewom i njegovom suprugom Lindom Phan.

Zvijezda serije "New Girl" i Pechenik u bračnim vodama proveli su četiri godine i zajedno imaju dvoje djece, četverogodišnju Elsie i dvogodišnjeg sina Charlieja. U formularu za razvod, Pechenik je pristao na zajedničko skrbništvo nad djecom.

Studio City, CA - Soon-to-be-wed lovebirds Zooey Deschanel and Jacob Pechenik dined out for lunch at Hugo's Restaurant in Studio City on Saturday, accompanied by a female friend. The 'New Girl' star tried to hide her rapidly growing baby bump behind a cobalt blue coat to no avail as she held hands with her producer fiancé.       March 21, 2015, Image: 230060936, License: Rights-managed, Restrictions: USA ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Ljubavni par postali su nedugo nakon što su se upoznali u filmu "Rock the Kasbah", a potvrdili su zaruke u siječnju 2015. Vjenčanje i dolazak prvog djeteta odradili su u gotovo istom razdoblju. Prošlog mjeseca najavili su svoj razlaz, a u zajedničkoj izjavi koju su uputili medijima stoji rečenica da su sada sretniji jer će od sada kroz život ići kao prijatelji, poslovni partneri i roditelji...

Poznata glumica i pjevačica je već bila u braku s glazbenikom Benom Gibbardom. Vjenčali su se 2009., a razišli su se dvije godine kasnije, a službeno su bili bivši supružnici već 2012.

Linker
17. travanj 2024 11:03