prepolovila se

U trudnoći je imala više od 100 kilograma: Jessica Simpson drastično smršavjela i pokazala novu figuru

West Hollywood, CA - Singer Jessica Simpson and Eric Johnson exit The Roxy after Ashlee and Evan's sold out show. The mother to be glows as she escorted back to the car by her husband. Jessica recently poked fun at the ten year challenge by posting comparison photos of her ankles during pregnancy on Instagram.
Pictured: Jessica Simpson, Eric Johnson
BACKGRID USA 18 JANUARY 2019, Image: 408651116, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA, Maciel / BACKGRID
Profimedia, Backgrid USA, Maciel / BACKGRID
Poznata glumica majka je troje djece, a posljednje dijete na svijet je donijela krajem ožujka ove godine. Trudnoća nije tekla glatko i glumicu su mučili brojni zdravstveni problemi, a nakupilo se i dosta kilograma, no šest mjeseci nakon pohvalila se istesanom figurom.

Jessica Simpson i suprug Eric Johnson treće dijete nazvali su Birdie Mae. Dizajnerica i glumica majka je kćeri Maxwell (7) i sina Acea (6), a isto kao kad je nosila njih, probleme je imala i u trećoj trudnoći s malenom kćerkom koja sada ima šest mjeseci.

Glumica je za vrijeme trudnoće s obožavateljima dijelila svoje tegobe, pa se često žalila na otečena stopala i noge, mučila se s nesanicom, anksioznošću i bolovima u leđima, a nakupila je i 30-ak kilograma pa je pri kraju trudnoće imala oko 108 kilograma. Pola godine nakon, pohvalila se na društvenim mrežama kako je uspjela skinuti čak 45 kilograma.

"Ponosna sam na sebe. Čak i kad se činilo nemoguće, odlučila sam raditi još jače", napisala je u opis fotografije na kojoj pozira u crnoj haljini s kojom je dodatno istaknula novu liniju, dok je struk naglasila širokim remenom.

Fotografija je prikupila preko pola milijuna lajkova, a u komentarima je prikupila pohvale i čestitke zbog novog izgleda nakon teške trudnoće.

Zadnji dani teške trudnoće: S 30 kilograma više glumica je neprepoznatljiva

 

"Jedino što me drži u ovoj trudnoći je činjenica da ću dobiti još jednu slatkicu", kazala je jednom prilikom za vrijeme trudnoće. Glumica je u braku s bivšim igračem američkog nogometa od 2014. godine. Vjenčanje se održalo u Santa Barbari, a do tada su bili četiri godine u vezi. Tada jednogodišnji sin Ace je nosio prstenje, a dvogodišnja Maxwell je bacala latice.