INSTAGRAM @SEVERINA/ MARKO SITAR PHOTO
Ljeto još traje

Udahnite duboko: Severina pokazala kako ulazi u more i odala trik kako dobro izgledati u bikiniju

Glazbenica koja je sredinom kolovoza morala u samoizolaciju zbog pozitivnog nalaza na Covid-19 još uvijek ne odustaje od ljeta, barem na svom Instagram feedu...

Naša poznata pjevačica Severina Kojić (48) kao velika ljubiteljica ljeta i mora i dalje objavljuje fotografije s plaže. Tako je najnovijom objavom na Instagramu izazvala oduševljene reakcije, što zbog slike, što zbog svog komentara.

"Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima? $*#@!! kol’ko nas ima", napisala je Severina uz dvije fotografije s plaže. Pjevačica je blistala u svom omiljenom brandu kupaćih kostima, u kojima se pojavljuje cijelo ljeto, tako da nije jasno zbog čega ona uvlači stomak - moguće zbog hladnog mora.

Brojni pratitelji komentirali su kako suosjećaju zbog uvlačenja trbuha, ali da kod nje za to ipak nema potrebe.

Omiljeni kupaći kostimi

Dvodijelni kupaći kostim crne je boje i ukrašen je crnim cvjetovima te je neobičnog kroja, gornji dio mu je na jednu naramenicu, visoko rezanog donjeg dijela, te je sličan bijeloj verziji kostima u kojem se sunčala još u srpnju.

Severina je ovaj tjedan imala gust raspored u Zagrebu, jer joj je sin Aleksandar (8) u ponedjeljak krenuo u školu u treći razred. A u srijedu je imala novo ročište, za još jednu tužbu koju je protiv nje Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu podigao bivši partner Milan Popović.

Ovog ljeta pjevačica je bila pozitivna na koronavirus što je na društvenim mrežama objavila 14. kolovoza, zbog čega je dva tjedna provela u samoizolaciji u svom domu u Zagrebu.

Za to je vrijeme njezin mlađahni suprug Igor Kojić također posjetio Hrvatsku i slikao se sa sestričnom na vidikovcu iznad Skradina, no Severine nije bilo na horizontu...

View this post on Instagram

Sestra je poklon srcu ❤ #katjamilas

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Pročitajte i:

Poznate dame su nevjerojatno zavodljive u badićima: S plaže se javljaju kao s modnih revija

Dirljiva posveta za prvi dan škole: 'Sretno svim roditeljima! Oboružajmo se s puno strpljenja'

Severina izašla iz samoizolacije, čeka je bliska osoba: 'Slavimo, slavimo!'

Severina iznenadila fotkom s Igorom i napisala mu kratku, ali slatku posvetu

Linker
16. travanj 2024 08:24