Nina Kraljić i Dorjan Šlogar
 Facebook / Nina Kraljić
lijepa vijest

Udaje se nakon svega par mjeseci veze: Poznata hrvatska pjevačica zaručila se u karanteni

Pjevačica Nina Kraljić zaručila se tijekom karantene. Njezin zaručnik, umjetnik Dorjan Slogar, zaručio ju je, kaže, dok cijeli dan hoda u pidžami - neoprane kose.

Pjevačica Nina Kraljić na društvenim je mrežama objavila da se zaručila tijekom karantene. Bezuvjetna ljubav njezinog Dorjana Slogara iznenadila ju je tijekom izolacije.

"Kad te zaruči frajer u karanteni dok cijeli dan hodaš u pidžami s neopranom kosom, onda je to ljubav. Hvala svima na čestitkama! Evo jedna prije nekog mog nastupa u prikladnoj bijeloj haljinici dok smo još mislili da imamo normalna godišnja doba i živote, plaće i ostalo", napisala je pjevačica na Instagramu.

Preko ušiju se zaljubila u umjetnika

Obožavatelji su odmah čestitali na lijepim vijestima i zaželjeli paru puno dobrih želja. Tajnovita Nina Kraljić o svom partneru nije previše pričala niti javno otkrivala. Ljubavna veza para otkrivena je u kolovozu prošle godine, a pjevačica je mjesec dana prije toga otkrila na Instagramu da je zaljubljena. Očito se sretna veza razvija brzo pa se par tijekom najtežih dana odlučio zaručiti.

Dok se Nina Kraljić proslavila jakim glasom i specifičnim interpretacijama u showu The Voice, u kojem je odnijela i pobjedu, Dorjan Slogar samozatajni je mladić koji se bavi umjetnošću.

Očito je kako je dvoje umjetnika "kliknulo", možda baš iz razloga što svoju ljubav tako ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Sretno im bilo!

Linker
16. travanj 2024 08:07