Instagram
Spojila ih 'ženska snaga'

Ultimativni povratak u devedesete: Zašto su se Backstreet Boysi prerušili u Spice Girls?

Odjeveni u Victoriju, Geri, Emmu, Mel B. i Mel c. dečki su uz playback glumili da pjevaju "Spice Up Your Life" te oduševili brojnu publiku.

Jeste li znali da grupa Backstreet Boys ovih dana krstari sa svojim fanovima?

Kako nisu uspjeli snimiti dovoljno novih pjesama koje bi ih vratile na top ljestvice, dečki čija su lica krasila zidove soba brojnih tinejdžerki devedesetih, danas žive na staroj slavi, zahvaljujući obožavateljicama koje se ne mogu zasititi njihovih hitova.

Instagram

Nekoć slavna petorka zahvaljujući odlično odrađenom poslu marketinškog tima, fanovima je nedavno ponudila mogućnost krstarenja na 'Backstreet Boys brodu' koji plovi od Miamija do Grand Turka, a u sklopu kojeg putnici mogu uživati u brojnim pogodnostima.

Uz sunčanje, kupanje u bazenu i odličnu hranu, tijekom četiri dana krstarenja putnici mogu besplatno uživati u svakodnevnim koncertima kultnog boy benda, a svaki putnik ima pravo i na jednu fotografiju sa slavnom petorkom!

Dečki se trude da njihovim gostima nikad ne bude dosadno, a koliko su daleko spremni otići kako bi razveselili svoje fanove, pokazali su na posljednjem nastupu, na kojem su se prerušili u - Spice Girls, najpoznatiju žensku grupu iz razdoblja njihove slave.

Odjeveni u Victoriju, Geri, Emmu, Mel B. i Mel C., dečki su uz playback glumili da pjevaju "Spice Up Your Life" te oduševili brojnu publiku.

Fotografiju u kostimima objavili su i na Instagramu te objasnili da su na ovaj način odlučili proslaviti 25 godina 'ženske snage' koja ih i dalje drži na okupu.

Ne moramo ni napomenuti da su karte za sva planirana krstarenja već rasprodane.

Linker
19. travanj 2024 13:16